Galaxy O serisi “Sanal Gerçeklik” üzerine olabilir

samsung galaxy o sanal gerceklik

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un yeni bir seri üzerinde çalıştığı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Galaxy O olarak isimlendirilen bu seri, Samsung’un sanal gerçeklik konusunda ürünleri duyuracağı bir seri olabilir şeklinde güçlü iddialar var. Samsung ve Galaxy O serisi ile sanal gerçeklik bağlantısı haberimizde.

samsung-galaxy-o-sanal-gerceklik

Son yılların popüler trendlerinden bir tanesi olan sanal gerçeklik kavramı, Google ve Facebook gibi dev firmalar tarafından geliştiriliyor. Ortaya bir ürün çıkartma konusunda başarılı bir firma olan Oculus’un sanal gerçeklik üzerine çalışmaları da zaten biliniyor. Ancak atlanan konu, Samsung’un Oculus ile ciddi bir bağlantısı olması. Samsung, Oculus isimli firmayla son derece sıkı ilişkiler içerisinde. Galaxy O serisinin de bu partnerliğin bir sonucu olacağı düşünülüyor. Analistler, Samsung’un sanal gerçeklik konusunda büyük bir atılım yapacağını düşünüyor.

Oculus’un önümüzdeki ay 23 Eylül’de düzenlenecek olan Connect2 isimli konferansa katılacağını biliyoruz. Samsung’un CEO’sunun ile üçüncü jenerasyon Oculus Rift’in çıkış tarihi olarak çok yakında dediğine şahit olduk. Dolayısıyla Galaxy O serisi, Connect2 konferansı ve üçüncü nesil Oculus Rift’in çıkacağı tarih için yakın bir zamandan bahsedilmesi hep birbiri ile ilişki olaylar gibi duruyor. Sonuç itibariyle Samsung, sanal gerçeklik üzerinde ciddi atılımlara hazırlanıyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Hangi telefon daha hızlı şarj oluyor?