Her bütçeye uygun 7 sanal gerçeklik gözlüğü!

sanal gerceklik gozluklari 00

#İŞBİRLİĞİ

Sanal gerçeklik gözlükleri konusunda tercih edebileceğiniz çok sayıda ürün var. Hemen her bütçe için piyasada bulabileceğiniz en iyi gözlükleri derledik. İlginç deneyimler yaşatan gözlükler sizi bekliyor.

Teknoloji dünyanın en büyük tabularından biri olan artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik gözlükleri son yıllarda ciddi bir ivme kazandı. Microsoft, Oculus, Facebook, HTC, Samsung, LG, Sony ve Google gibi devler kendi çözümlerini geliştiriyor. Piyasada satın almaya hazır ürünler olduğu gibi, bazı cihazlar henüz geliştirme aşamasında. Bu galerimizde satın alabileceğiniz en iyi sanal gerçeklik gözlüklerini derledik.

Ucuzdan pahalıya olmak üzere farklı çözümler sunan ve farklı deneyimler vaad eden ürünler ilerleyen sayfalarda sizleri bekliyor. Gözlükleri kullanmak için ihtiyacınız olan tek şey, Android veya iOS işletim sistemli bir akıllı telefon. Geri kalanı gözlükler hallediyor. Bazı ürünler akıllı telefona bile ihtiyaç duymuyor çünkü içerisinde kendi donanımına sahip oluyor. Listemize geçmeden önce hatırlatalım, çeşitli alışveriş sitelerinde bulabileceğiniz çok farklı özelliklere sahip gözlükler var ancak biz en popüler olanlarına değinmeye çalıştık. Yorumlarınızı bekliyoruz.