Galaxy Note10+ 12GB RAM, 512GB depolama ve 5G desteğiyle geliyor!

galaxy note10 3

Samsung’un 7 Ağustos’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note10+ hakkında bomba gibi bir iddia daha ortaya atıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un Note serisinin yeni modellerini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Bilindiği üzere Güney Koreli şirket 7 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte Samsung’un alışılagelmişin aksine 2 yeni Note modeli tanıtması bekleniyor.

Malum, şimdiye kadar Güney Koreli şirket her yıl sadece 1 yeni Note modeli tanıtıyordu. Bu yıl ise Galaxy Note10 modelinin yanı sıra Galaxy Note10+ modelinin de görücüye çıkması bekleniyor.

Yurt dışı telefon kayıt harcı yine arttı!

Geçtiğimiz gün Note10+ hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre, Galaxy Note 10+ premium bir model olacak ve 12GB RAM, 512GB dahili depolama ile 5G desteği gibi temel özelliklerle gelecek.

note10 2

Kimi kaynaklar bu özelliklerin yalnızca Çin’de satışa sunulacak olan Note10+ modellerinde geçerli olduğunu dile getiriyor. Kimileri ise global pazardaki Note10+ modellerinin de aynı kalibrede olacağını iddia ediyor.

Sonuç olarak yeni Note modelleri ile ilgili tüm detaylar önümüzdeki ayın hemen başında su yüzüne çıkmış olacak.