Galaxy Note 9 satış tarihi belli oldu

galaxy note 9 7

Samsung’un 9 Ağustos’ta düzenleyeceği özel bir etkinlik ile tanıtılacak olan Galaxy Note 9 ne zaman satışa sunulacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Samsung önümüzdeki ay yeni amiral gemisi modeli Note 9’u tanıtacak. Hatırlanacağı üzere yaklaşık olarak 1 ay önce Güney Koreli teknoloji devi, Note 9 için 9 Ağustos’ta özel bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamıştı. Yani Galaxy Note 9 modelinin 9 Ağustos’ta tanıtılacağı kesinlik kazanmış durumda. Peki ama telefonun satışa sunulması ne zaman gerçekleşecek?

Galaxy Note 9 satış tarihi biraz gecikecek

Malum, günümüzde tanıtılan her ürün hemen ertesi gün satışa sunulmuyor. Keza Sony Nisan ayında tanıttığı XZ2 Premium modelini daha yeni yeni kullanıcıların beğenisine sunmaya başladı.

Neyse ki Samsung bu konuda sektördeki diğer isimlerden daha atik bir firma. Yani lansmanını gerçekleştirdiği bir modeli satışa sunmak için öyle uzun süre beklemiyor. Nitekim önümüzdeki ay tanıtılacak olan Galaxy Note 9 modelinde de öyle uzun bir bekleme süresi söz konusu olmayacak.

Sızdırılan son bilgilere göre, 9 Ağustos’ta tanıtılacak olan Note 9, en geç 24 Ağustos’ta raflardaki yerini almış olacak. 9 Ağustos ile 24 Ağustos arasındaki zaman diliminde ise Note 9 için ön siparişler alınacak.

Bu arada, Note 9’un Güney Kore gibi bazı bölgelerde 24 Ağustos’tan bir kaç gün önce de satışa sunulabileceğini belirtelim. Elbette henüz bu tarihler kesinleşmiş değil.

Xiaomi’den uygun fiyatlı yeni amiral gemisi modeli