Galaxy Note 9 hakkında ilginç iddia!

Galaxy Note 9 Benchmark

Samsung’un phablet segmentinde yer alcak Galaxy Note 9 modeli hakkında bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Galaxy Note 9 ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ile gelebilir.

Samsung, önümüdeki günlerde karşımıza Note serisinin yeni üyesi Note 9 ile çıkacak. Galaxy S8 ve Note 8’de benzer özelliklere yer vermesinden dolayı eleştiri alan Samsung, Note 9 ile bu eleştirileri kıracak gibi görünüyor.

Galaxy Note 9 ile yeni bir devir başlıyor

Söylentilere göre; Güney Koreli teknoloji devi, aldığı son patenti Note 9 modelinde kullanacak. Bu patent sayesinde Note 9 modelinde parmak izi okuyucusu ekranın içerisine entegre edilecek. Çift kamera kurulumu ile gelecek olan Note 9, AMOLED ekrana sahip olacak.

Infinity Display tasarım anlayışı ile tasarlanacak olan bu modelde, 3D derinlik sensörü de yer alabilir. iPhone X‘daki gibi bir işleve sahip olması beklenen 3D derinlik sensörü sayesinde yüz okuma teknolojisinde yeni bir çığır açılacak gibi görünüyor.

Galaxy Note 9

Galaxy S10 testleri başladı!

Galaxy S9‘da olduğu gibi Exynos 9810 ve Snapdragon 845 yonga seti olmak üzere iki varyant ile gelecek olan Note 9, 6 GB RAM ile Android deneyimini üst seviyelere çıkaracak. Haziran ayında tanıtılacağı söylenen Note 9, Note serisi tutkunlarını fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz gün açıklanan en çok satan telefon listesinde Galaxy S9 yerine Plus modelinin yer alması, Samsung kullanıcılarının büyük ekranı tercih ettiğini açıkça gösteriyor. Note 9 da büyük ekranı ve S-Pen desteği ile Galaxy S9 Plus’ı tahtından edebilir.