Galaxy Note 9 düşük ışık fotoğraf performansı

galaxy note 9 p

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un geçtiğimiz gün satışa sunduğu yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, düşük ışık koşullarında nasıl bir fotoğraf performansına sahip? İşte bu sorunun yanıtı.

Teknoloji dünyasını az çok yakından takip edenlerin de hatırlayacağı üzere Samsung, Note serisinin yeni modelini 9 Ağustos’ta düzenlediği bir etkinlikle tanıtmıştı. Tanıtım tarihi itibariyle ön siparişe sunulan Galaxy Note 9, 24 Ağustos’ta ise raflardaki yerini almıştı.

Genel olarak bakıldığında Galaxy Note 9 tasarım anlamında selefi Note 8’i andırıyordu. Teknik özellikler bakımından da bu senenin ikinci çeyreğinde satışa sunulan Galaxy S9+’la eşdeğer bir skalada yer alıyordu.

Note 9’u farklı kılan en büyük unsur ise yeni nesil S-Pen’i olmuştu. Ayrıca Samsung S-Pen kadar, Note 9’un çift ana kamerası üzerinde de durmuştu.

Peki Galaxy Note 9 ile gelen yenilikçi çift ana kamera nasıl bir performansa sahip? Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Note 9 ve iPhone X ile aynı açıdan çekilen fotoğrafları tek bir karede sizlere sunmuştuk. Dilerseniz bu yazımıza aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

Note 9 ve iPhone X kamera karşılaştırması için tıklayın

Şimdi ise Note 9 ile düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. Malum, kullanıcılar için akıllı telefonların düşük ışık şartlarında nasıl fotoğraflar çektiği de önemli bir kriter.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri düşük ışık şartlarında Note 9 ile çekilmiş fotoğraflar ile başbaşa bırakalım. (Diğer fotoğraflar için sayfayı değiştirin)

Galaxy Note 9 ile gece çekilmiş fotoğraflar

galaxy note 9 4 1