Galaxy Note 5’i hemen kırdılar! – Video

galaxy note 5 kirilma dusurme testi

Samsung’un geçen hafta duyurduğu yeni amiral gemisi Galaxy Note 5’i hemen kırmayı başardılar. Bir YouTube kanalında yayınlanan düşürme testi videosunda biz daha telefonu göremeden kırdılar. Galaxy Note 5’in kırılma videosu için haberimize bekliyoruz.

galaxy-note-5-kirilma-dusurme-testi

Note serisi cihazlarla son yıllarda büyük başarı yakalayan Samsung, yeni modeli Galaxy Note 5’i önce ön siparişe sunmuştu. Bugün ise Amerika’da satışa çıkan Galaxy Note 5 ile ilgili ilk kırılma videosu geldi. Bir YouTube kanalı tarafından yapılan “drop test” yani düşürme testinde Galaxy Note 5, 1 metre yükseklikten önce arka yüzeyinin üzerine, daha sonra ise ön yüzeyinin üzerine serbest düşüşe bırakıldı. Telefonun hem ön hem de arka yüzeylerinin tek seferde kırılması gerçekten şaşırtıcı oldu.

Galaxy Note 5’in arka yüzeyi de tıpkı önü gibi cam kaplı. Cam ve alüminyum karışımı yekpare gövdeye sahip olan model, diğer Samsung modellerinden farksız çıktı. Herhangi bir dayanıklılık vaad etmeyen Galaxy Note 5’in kırıldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı iletmeyi unutmayın. İyi seyirler.

Samsung 4600 uyduyla küresel internet ağını kuracak!