Galaxy Note 4 Benchmark’da Göründü

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 AnTuTu’da görüldü.

Samsung’un popüler phablet serisi Galaxy Note’un yeni üyesi Galaxy Note 4 ünlü benchmark uygulaması AnTuTu’da görüldü. Ortaya çıkan benchmark test sonucu fotoğrafında cihazın bazı teknik özellikleri de görülüyor. Son olarak sızan test sonucuna göre Güney Koreli teknoloji devinin son gözdesinin çoğu özelliği daha önceden görülmüştü.

 

gsmarena_001

 

Son olarak sızan AnTuTu testine göre Galaxy Note 4 son Androidn sürümü olan Android 4.4.4 KitKat ile geliyor. Buna ek olarak testte cihazın işlemcisi olarak Samsung Exynos 5433 görülüyor. Cihazın  Snapdragon 805 işlemciye sahip olan modelleri de olacağı söyleniyor.

Galaxy Note 4’ün ekran çözünürlüğü ise 1440 x 2560 olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın kamerası ise 15.8 Megapiksel. Merakla beklenen iddialı cihazın ekran boyutunun ise 5.7 inç olması bekleniyor. Cihazın ekranındai piksel yoğunluğunun da bir önceki modele göre geliştirileceği aktarılıyor.

Sızan son haberlere göre Galaxy Note 4’ün oldukça iddialı bir cihaz olacağını şimdiden görebiliyoruz. Cihazın sahip olacağı dahili depolama alanının ise 16 GB olacağı görülüyor. Doğrulanmamış olsa da cihazda micro SD kart girişi olacağı ön görülüyor.

Samsung Galaxy Note 4 hakkında çıkan haberlerin hiçbirinin Güney Koreli şirket tarafından kabul edilmediğini hatırlatmakta fayda var. Cihazın 3  Eylülde Berlin’de tanıtılması bekleniyor.

Warner Bros.’tan Microsoft’a İnanılmaz Teklif!