Galaxy Note 4’ün Teknik Özellikleri Sızdı

Samsung’un yeni bir telefon piyasaya sürme dönemi yaklaştıkça, sızıntı bilgilerde artıyor. Galaxy S4 bu özelliklere mi sahip?

Akıllı telefonlar piyasaya çıkmadan önce firmalar sızdırma bilgilerle reklam çalışması yapıyor. Yıllardır, piyasaya çıkmaya yakın telefonun sızdırma bilgileri haber olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süre sonraysa bu bilgilerin gerçek olduğunu fark ediyor. Samsung Galaxy Note 4’ün, tanıtılmasına aylar kala cihazla ilgili bilgiler de artmaya başladı.

GalaxyNote4

Android telefonların gücün ölçen AnTuTu Benchmark programı, yeni bir cihazla ilgili bilgiler verdi. Cihazın gücü ve kod adı düşünülürse Note 4’ün teknik özellikleri de ortaya çıktı. SM-N910C ve SM-N910S isimleriyle yayınlanan teknik özelliklerin Note 4’ün iki farklı versiyonu olduğu düşünülüyor. Samsung Exynos çipsetli olan telefon Note 4’ün güçlü modeli olacak gibi duruyor. Qualcomm Snapdragon çipsetli telefon ise Note 4’ün daha ucuz modeli olarak piyasaya çıkabilir. İki telefonda da 2560 x 1440 piksel çözünürlük bulunuyor. 3 GB Ram’e sahip telefonların 16 MP kameraları da olacağı test sonuçlarında gösteriliyor. Note 4’ün IFA 2014 fuarında yılın son aylarında tanıtılacağı iddia ediliyor.

Dead Rising Film Oluyor!