Galaxy S7 Snapdragon 820 ile görüldü!

Galaxy S7 Snapdragon 820

Samsung Galaxy S7 Snapdragon 820 yongasıyla birlikte görüldü. AnTuTu’da görüntülenen cihazın detayları haberimizde.

Samsung’un beklenen modeli Galaxy S7, AnTuTu isimli performans testi uygulamasında Qualcomm Snapdragon 820 yongasıyla birlikte görüldü. Ekran görüntüsü basına sızdı.

Galaxy S7 Snapdragon 820 versiyonu!

Samsung’un beklenen amiral gemisinin iki farklı versiyonu olacağı tahmin ediliyordu. Bu versiyonlardan biri Exynos 8890 (M1) yongasını kullanacak, diğer versiyon ise Snapdragon 820 versiyon ile gelecek. Şimdiye kadar iddia seviyesinde olan bu bilgi artık resmi olmayan yollardan kesinleşti diyebiliriz. AnTuTu isimli performans testi (benchmark) uygulamasından alınan bir ekran görüntüsü basına sızdı.

Samsung SM-G935A olarak AnTuTu’da görüntülenen cihazın Galaxy S7 Snapdragon 820 versiyonuna ait olduğu düşünülüyor. Çünkü söz konusu cihazın çoğu detayı diğer iddialar ile paralellik gösteriyor. Galaxy S7 modelinin 5.1 inç boyutunda ve Quad HD çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyordu. Nitekim ekran alıntısındaki rakamlar da bu yönde. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı da yine diğer iddialar ile benzeşiyor. 12 MP arka ve 5 MP ön kamera detayı ise şaşırtıcı olmuş diyebiliriz. Tabii bu cihaz henüz prototip aşamasındaki bir telefona da ait olabilir.

Güney Koreli şirketin Galaxy S7 modelini duyurmasına 2 aydan az bir süre kaldı. Dolayısıyla eğer bu cihaz Galaxy S7 değilse, başka bir alternatif şimdilik yok. İlgili ekran alıntısını aşağıda bulabilirsiniz.

Galaxy S7 Snapdragon 820

Haftanın en iyi mobil oyunları – 20 (iOS ve Android)