Galaxy Note 4’ün Kullanım Videosu Ortaya Çıktı

gsmarena 00129

Galaxy Note 4’ün kullanım videosu cihazı ilk defa görmemizi sağlıyor.

Samsung’un merakla beklenen phablet modeli Galaxy Note 4 hakkında her geçen gün yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Daha önce cihazın teknik özellikleri sızmış, resmi tanıtım videoları ortaya çıkmıştı. Galaxy Note 4’ün son sızan videosu ise oldukça kısa ancak cihazı direk olarak görebildiğimiz ilk video.

 

 

Galaxy Note 4’ün sızan son videosundan biraz bahsetmek gerekirse ; Cihazı kullanan kişinin tam anlamıyla ne yapmaya çalıştığını anlayamasak da Samsung’un yeni amiral gemisini ilk defa görmek bizleri oldukça heyecanlandırdı. Söz konusu videonun Vietnam’dan geldiği de ek bir bilgi olarak aktarılıyor.

Videoda görülen Galaxy Note 4’ün sağ tarafında S Pen görülüyor. Tabi ki bu S Pen daha önce gördüğümüz Note kalemlerine benzemiyor. Siyah ve Altın rengine sahip olan S Pen’de her zaman olduğu gibi birde tuş bulunuyor.

Samsung’un yeni amiral gemisinde Exynos 5433 tabanlı bir işlemci bulunacağı iddia ediliyor. Bu işlemci son testlerde Qualcomm’un Snapdragon 805 işlemcisinden daha iyi olması ile dikkat çekiyor. Cihazın Snapdragon 500 işlemciye sahip modelleri de bulunuyor.

Samsung’un yeni amiral gemisini 3 Eylül günü IFA’da görücüye çıkarması bekleniyor. 5.7 inç Super AMOLED QHD çözünürlüğünde ekrana sahip olması beklenen Galaxy Note 4’te 16 megapiksel OIS teknolojisine sahip bir arka kamera bulunması bekleniyor.