Nexus 9 AnTuTu’da Görüldü

Nexus 8 9

Google’ın gözde tableti Nexus 9 bir başka benchmark uygulaması olan AnTuTu’da görüldü. 

Google’ın yeni tableti Nexus 9 CPU-Z’nin ardından bir diğer benchmark uygulaması AnTuTu’da görüldü. Cihaz henüz resmi olarak tanıtılmış olmasa da cihaz hakkında birçok sızıntı yaşanıyor. Cihazın HTC tarafından üretileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde CPU-Z uygulamasında görülen Nexus 9, şimdide popüler bir benchmark uygulaması olan AnTuTu’da görüldü. Cihaz aldığı 45.923 puan ile de ne kadar iddialı bir cihaz olduğunu gözler önüne seriyor.

 

gsmarena_001

 

Nexus 9’un son olarak sızan ekran görüntüleri daha önce sızan özellikleri ile örtüşüyor. Cihazın son olarak sızan özellikleri arasında  2.5GHz Nvidia Tegra K1 Denver işlemci dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra cihazın Android’in son sürümü olan Android 5.0 ile gelmesi bekleniyor. Android L işletim sistemine sahip olacak ilk cihazlardan birinin Nexus 9 olması pekte şaşırtıcı bir haber değil. Öte yandan cihazız LTE bağlantı teknolojisine sahip olacağı da iddia ediliyor.

Google Nexus 9’un sızan diğer teknik özelliklerine bakacak olursak cihazın ekranının 8.9 inç 2048×1440 piksel çözünürlüğünde olacağı söyleniyor. Öte yandan cihazın 16 ve 32 GB’lık modellerinin olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Nexus 9’un arka kamerasının ise 8 megapiksel olacağı söyleniyor.

 

gsmarena_002

 

Google’ın gözde tablet modelinin en dikkat çekici özelliği ise hiç şüphesiz NVIDIA Tegra K1 Denver işlemci. Böyle güçlü bir işlemciye sahip olacak Nexus 9’un piyasanın en iyi Android tabletlerinden biri olması ön görülüyor.

Sony Xperia Z3 Serisi Çok Yakında