Bir Galaxy Note 4 Tanıtım Videosu Daha Ortaya Çıktı

gsmarena 00120

Samsung, Galaxy Note 4’ün ikinci tanıtım videosunu yayınladı.

Son günlerde Galaxy Note 4 hakkında sıkça yeni haberler geliyor. Yalnızca birkaç gün önce Samsung, Galaxy Note 4’ün tanıtım videosunu yayınlamıştı. Video cihazı merakla bekleyenleri oldukça heyecanlandırıyor ve cihazın ortaya çıkacağı günü net bir şekilde duyuruyordu. İlk tanıtım videosunun ardından Samsung iddialı phablet modeli için bir tanıtım videosu daha yayınladı.

 

 

Galaxy Note 4 için yayınlanan her iki tantım videosunda da 3 Eylül tarihine vurgu yapılıyor. Cihazın iki haftadan daha kısa bir süre sonra 3 Eylül Çarşamba günü görücüye çıkması ön görülüyor.

Son olarak yayınlanan Galaxy Note 4 tanıtım videosunda, cihazın hayatın her alanında nasıl hayatımızı kolaylaştırdığına vurgu yapılıyor. S Pen bu videoda ilk videoya göre çok daha ön planda bulunuyor. S Pen’in hünerleri ve sağladığı avantajlar 2. tanıtım videosunda bizleri bekliyor.

Samsung Galaxy Note 4’ün en merak edilen noktası ise teknik özellikleri olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın teknik özelliklerini 3 Eylül günü net bir şekilde öğrenebilecek olsak da şuanda sızan haberlere göre cihazda;  Qualcomm Snapdragon 805 veya Exynos 5 Octa işlemci, 5.7” QHD ekra ve 16 megapiksel kamera olması ön görülüyor.

NBA 2K15′ten Yeni Görüntüler Sızdı