Galaxy Note 21 projesi iptal mi edildi?

Galaxy Note 21

Samsung, Galaxy Note 21 iddiaları hakkında ilk açıklamayı yaptı. Bakalım Note serisi 2021 yılında sona mı eriyor yoksa devam mı ediyor?

Geçtiğimiz aylarda, COVID-19 salgını sırasında akıllı telefonlara olan talebin keskin bir şekilde düşmesi nedeniyle Samsung’un Galaxy Note 21 ailesini tanıtmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Güney Koreli Samsung, bu tür söylentileri bugün resmen yalanladı. Ayrıca Note20 serisi halefinin gelecek yıl piyasaya çıkacağını doğruladı. Bir Samsung yetkilisi isminin açıklanmaması koşuluyla “Gelecek yıl Galaxy Note serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Samsung’un mobil işletme şefi Roh Tae-moon, S-Pen deneyimini Galaxy Note phablet’lerine ek olarak daha fazla Galaxy cihazına ekleyeceklerini ima etti. Roh Tae-moon “Ayrıca Galaxy Note deneyiminin insanların en sevdiği yönlerine de dikkat ediyoruz ve en sevilen özelliklerinden bazılarını ürün grubumuzdaki diğer cihazlara eklemekten heyecan duyuyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

İnternette dolaşan söylentiler doğru çıkarsa, Galaxy S21’in üst düzey modeli muhtemelen S21 Ultra, S-Pen desteği ile gelecek.

Galaxy Note 20 için One UI 3 güncellemesi çıktı

Son zamanlarda, Samsung Galaxy S21 5G, S21 + 5G ve S21 Ultra 5G için teaser videoları çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Bu sızıntılar telefonların ön ve arka kamera tasarımındaki kameraları gözler önüne serdirmişti. Ocak ayında tanıtılacak olan S21 ailesi, Huawei’nin pazar payını ele geçirecek gibi görünüyor.

Fiyat konusunda Samsung’un henüz nasıl bir politika izleyeceği bilinmiyor. Umarız fiyatlar daha uygun tutulur ve Snapdragon 888’li canavarlara herkes sahip olabilir.