HTC U 11 işte böyle görünecek!

HTC U 11 teaser 2

HTC’nin 16 Mayıs’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli tüm hatlarıyla ortaya çıktı. İşte HTC U 11 tasarımı hakkındaki tüm detaylar.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC’nin 16 Mayıs’ta düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacağı HTC U 11 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Zira son birkaç haftadır HTC’nin yeni amiral gemisi modeli hakkında bolca sızıntıya tanıklık ettik. Bu sızıntılar genel anlamda telefonun teknik özelliklerine yönelik tarzdaydı.

Geçtiğimiz günlerde HTC U 11’in tasarımına dair ilk detay ortaya çıkmış ve cihazda 3.5 mm kulaklık çıkışının yer almayacağı iddia edilmişti. Bu sızıntının ardından bugün HTC’nin yeni amiral gemisi modeli tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, HTC U 11’e ait konsept tasarım videosunu kendi twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. HTC U 11 tasarımını gözler önüne seren bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere, HTC U 11 klasik HTC tasarım çizgilerini koruyor. Ekranın hemen alt bölümünde HTC A9’daki gibi içe kavisli bir parmak izi okuyucu mevcut. Anten çizgileri üst ve alt köşelerde kavis alıyor fakat telefonun arka kısmında görünmüyor.

Ayrıca HTC U 11’de çift ana kamera değil, tek bir ana kameranın olduğunu görüyoruz. Bunun haricinde yanlarda kavisli ekran olup olmadığı tam net bir şekilde anlaşılamıyor.

Elbette dip not olarak belirtelim. Sızdırılan bu video HTC U 11’e ait olmayabilir. Zira bu sonuçta bir sızıntı. HTC tarafından onaylanmış bir görüntü değil.