Galaxy Gear 2 yolda

Samsung Galaxy Gear

Samsung akıllı saati Galaxy Gear’ ı yeni tanıtmışken, Kore Medyasından gelen haberlere göre Galaxy Gear 2 için çalışmalara başlanmış. Üstelik, yeni Gear’ ın tanıtım tarihi de çok uzak değil.

Galaxy Gear’ ın duyurulmasının ardından yapılan eleştirilere seyirci kalmayan Samsung, Galaxy Gear 2′ yi piyasaya sürmek için kolları sıvadı. Düşük pil ömrü ve sadece belirli telefonlar ile olan uyumu nedeni ile eleştirilere hedef olan akıllı saat Galaxy Gear revize edilecek.

Gelen haberlere göre, Galaxy Gear’ ı, piyasanın isteğini ölçmek ve kullanıcıların beklentilerini görebilmek adına piyasaya süren Samsung’ un, Galaxy Gear 2 modeli ile, daha kullanışlı ve zengin özelliklere sahip akıllı saat üretimine başlayacak.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Kore basınından sızan bilgilere göre, birçok android ile uyumlu olarak gelmesi beklenen Galaxy Gear 2′ nin, ayrıca GPS özelliğinin de bulunacağı ve bu sayede GPS ile ilgili uygulama ve özellikler ile kullanılabileceği bildirildi.

2014′ ün ilk çeyreğine yetiştirilmek istenen Galaxy Gear 2′ nin CES veya MWC2014′ de tanıtılması bekleniyor.

Görülen o ki, Samsung, Galaxy Gear’ ın ilk gösterimi ile aldığı eleştirileri Gear 2 ile silecek ve akıllı saat uygulamasının mihenk taşlarından biri olacak.