Galaxy Gear S2’ye iPhone desteği geliyor!

galaxy gear s2 iphone destegi

Geçtiğimiz hafta IFA 2015’te duyurulan Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Gear S2, şimdilik sadece Android işletim sistemini destekliyor. Peki bu hep böyle mi devam edecek. Galaxy Gear S2’ye iPhone desteğinin detayları haberimizde.

galaxy-gear-s2-iphone-destegi

Akıllı saat pazarının en yeni üyesi Samsung Galaxy Gear S2, sahip olduğu özelliklerle merak uyandırıyor. Android Wear’ı kullanmayan ve Samsung tarafından geliştirizen Tizen işletim sistemine sahip Galaxy Gear S2 modeli, Android’li akıllı telefonlar için duyuruldu. Bildirimleri takip etme, sportif faaliyetleri izleme gibi özelliklere sahip olan Galaxy Gear S2, şimdiye kadar piyasaya çıkan en şık akıllı saatlerden biri.

Ekranının etrafındaki halka ile kolay kullanım ve 2-3 gün pil ömrü vaad eden Galaxy Gear S2 modeli, iPhone modellerini desteklemeye hazırlanıyor. İngiliz Digital Spy isimli internet sitesi tarafından paylaşılan habere göre Samsung, iOS desteği üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz hafta iOS için duyurulan Android Wear desteği ile Android’li akıllı saatlere iOS desteği kazandırılmıştı. Şimdi ise sıra Tizen işletim sistemli Galaxy Gear S2 modelinde.

Galaxy Gear S2 ve Gear S2 Classic olmak üzere iki versiyona sahip olan akıllı saat, piyasadaki akıllı saatler arasında en uzun süreli pil ömrü vaad eden cihaz. 1.2 inç boyutunda 360 x 360 piksel çözünürlüğe sahip olan cihazın Ekim ayında satışa çıkacağı biliniyor. iOS desteğinin ise bu yıl içerisinde gelmesi bekleniyor.

3D yazıcıyla basılmış kıyafetler