Sony Xperia Z2 Geliyor

sony xperia z1 610x458 1

#İŞBİRLİĞİ

Sony’ nin akıllı telefonlar kategorisinde büyük bir çıkış yakaladığı Xperia Z ve Z1 modellerinin ardından Xperia Z2 modelini de çıkarmaya hazırlanıyor.

Daha önce CES 2014 fuarında tanıtılacağı duyurulan Xperia Z1 mini modelinin ardından, Sony’ nin Xperia Z2′ yi de tanıtması bekleniyor. Japon kaynaklardan elde edilen bilgiye göre kodadı Avatar olacak olan Xperia Z2 de CES 2014 fuarına hazırlanıyor. Sony’ nin bu iki model ile adından söz ettirmesi beklenirken Xperia Z2′ nin teknik özellikleri, Sony’ nin akıllı telefon dünyasında ağırlığını koyacağını gösteriyor.

Sony Xperia Z2
Sony Xperia Z2

Görsel olarak diğer Xperia modellerinden farklı olması beklenmeyen Xperia Z2′ nin, teknik özelliklerine bakacak olursak; 5.2-inç boyutunda Triluminuous ekran teknolojisi ile donatılan IGZO panel’ e sahip Xperia Z2′ nin 500 piksel yoğunluğu olacak. 2.2 Ghz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci ile 3 GB Ram’ e sahip olacak olan Xperia Z2′ nin 20.7 MP de kamerası bulunuyor.

Android KitKat 4.4 işletim sistemi ile gelmesi beklenen Xperia Z2′ nin özellikleri, bir önceki modelinin kat ve kat üstünde ve görülen o ki, Sony bu yeni akıllı telefonu ile adından fazlası ile söz ettirecek.