Samsung Gear VR modelini tanıtacak

samsung gear vr

CNET’in haberine göre Samsung CEO’su JK Shin tarafından da doğrulanan bilgiye göre yeni nesil Gear VR çok yakında gün yüzüne çıkacak.

Eylül ayında IFA 2015 etkinliği yer alırken firmanın yeni Gear VR modelini bu etkinlikte tanıtabileceği yönünde bilgiler de geliyor.

Fiyat açısından bakacak olursak eğer Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için sunulan Gear VR 199.99 Dolar yaklaşık olarak 566 TL fiyat etiketine sahipti.

Galaxy Note5 ve Galaxy S6 Edge + için de Gear VR’nin benzer fiyat ile sunulması bekleniyor. Samsung, geçen Mart ayında sunulan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için tasarladığı yeni bir sanal gerçeklik gözlüğü olarak Gear VR modelini sunmuştu.

Bu sanal gerçeklik gözlüğü bilindiği üzere ön tarafta belirlenen bölüme akıllı telefonun yerleştirilmesi ile kullanılıyor. Gelen bilgilere göre Samsung, şimdi de yeni modelleri Galaxy Note5 ve Galaxy S6 Edge+ modelleri için yeni Gear VR modelini sunmaya hazırlanıyor.

samsung gear vr

Samsung, mobil platformda yepyeni cihazları ile liderliğini sürdürme çabasında ve dün de iki yeni akıllı telefonunu duyurdu.

Firmanın yeni modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge adı ile gelirken Üst Düzey bu yeni Phablet modeller kısa sürede satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy Note 5 tanıtıldı