Samsung Galaxy Gear 3 Gelecek Ay Tanıtılacak!

samsung galaxy gear 3

Nispeten zor bir dönem geçiren, Galaxy S5 ile modeli istediği başarıları tam olarak elde edemeyen Samsung, model bombardımanına başlıyor. Samsung Galaxy Gear 3, gelecek ay resmen tanıtılıyor.

PocketNow isimli teknoloji sitesinin iddiasına göre Samsung, yeni akıllı saati Galaxy Gear 3’ü gelecek ay tanıtacak. Galaxy Gear 3’ün ekranı kıvrımlı bir yapıya sahip olacak.

Galaxy Gear 3, dikdörtgen benzeri bir yapıya sahip olsa da, öncüsü Galaxy Gear veya Galaxy Gear 2 kadar uzun olmayacak. Şevli uç ve kenarları daraltılacak. 

PocketNow’dan iddiasına göre, dahili kamera sistemi cihazdan çıkartılacak ve görüntülü konuşma fonksiyonu tarih olacak. Pek başarılı olmayan kamera sisteminin yerini hücresel radyo alacak. Galaxy Gear 3, entegre sim kartını da destekleyecek.

Galaxy Gear 3, Galaxy Gear’dan beri piyasaya sürülen altıncı akıllı Samsung saati olarak konumlanacak. Geçtiğimiz Eylül ayında Galaxy Gear satışa sunulmuş; daha sonra sırasıyla Galaxy Gear 2, Galaxy Gear 2 Neo,  sağlık ve spor odaklı Galaxy Gear Fit ve Android Wear temelli Gear Life tanıtılmıştı.

Öncü Galaxy Gear’lar eleştirmenlerden olumlu notlar alsa da, Gear 2 Neo ve Gear Life gibi modeller, karışık tepkilerle karşılaşmıştı.

Crytek Yeni Oyunlarla İtibarını Geri Kazanacak