Galaxy F54 tasarımı, muhtemel özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

galaxy f54

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen yeni F serisi modelinin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı.

Galaxy F54 tasarımı, muhtemel özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Samsung telefonları bir zamanlar çeşitli tasarımlara sahipti. Özellikle F serisi, A serisinden ayrıştırdı, bu da amiral gemisi S serisi ile net bir fark oluşturuyordu. Ancak bu yıl, Koreli teknoloji devi, tüm akıllı telefonları için benzer bir tasarım anlayışını benimsedi. Galaxy S23 ile Galaxy A54’ü yan yana getirdiğinizde, neredeyse ayırt edilemez bir benzerlik görürsünüz. Bu trendin, beklenen Galaxy F54 ile devam etmesi ve bu modelin de diğer telefonlarda olduğu gibi aynı kamera düzenini benimsemesi bekleniyor.

galaxy f54

Yeni Galaxy F54, “amiral gemisi seviyesinde kameralar” ile birlikte geliyor olabilir. 91Mobiles tarafından paylaşılan Galaxy F54 tasarım renderları, cihazın diğer birçok Samsung telefonuna benzer bir görüntü sunacağını ortaya koyuyor. Arkada üç ayrı kamera lensi, her biri parlak bir halka ile çevrelenmiş olarak görünüyor. Cihazın düz bir arka yüzü ve kıvrımlı kenarları var. İki renkte çizilmiş: Koyu Mavi ve Gümüş, her ikisi de şık bir renk geçişi sunuyor.

Samsung Galaxy F14 1

Galaxy F54 tasarımı, muhtemel özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Galaxy F54, tasarım açısından yeni bir şey sunmasa da, amiral gemisi seviyesinde kameralar sunması bekleniyor. Bu kameralar, süper sabit OIS, gece fotoğrafçılığı ve Astrolapse gibi özelliklere sahip olacak. Elimizdeki bilgilere göre, cihaz, 6.7 inç FHD+ AMOLED bir ekran ve 120Hz yenileme hızıyla geliyor. 8GB RAM ve 128GB ile 256GB dahili depolama seçenekleri ile desteklenmiş Exynos 1380 yonga seti bulunuyor.

Samsung Galaxy F14 2

Kamera bölümünde, Samsung Galaxy F54 5G, 108MP OIS ana kamera, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP sensörden oluşan üçlü bir kamera kurulumu alabilir. Ön tarafta, selfie çekmek ve video görüşmeleri yapmak için 32MP bir kameraya yer verilebilir. Orta seviye bu telefon, 25W hızlı şarj desteği ile birlikte oldukça büyük bir 6.000mAh batarya ile donatıldı. Telefonun, Android 13 tabanlı One UI 5 ile birlikte çıkması bekleniyor. Son duyumlar, Galaxy F54’ün serideki en pahalı model olacağını ve 256GB versiyonunun 35.999 Rs fiyatla satılacağını belirtiyor. Galaxy F54 tasarımı, muhtemel özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

Çin ABD rekabeti Micron’a sıçradı!