Amazon Fire Max 11 özellikleri ile iPad’e rakip olacak

Fire Max 11 2

Amazon tarafından satışa sunulan yeni tablet modeli Fire Max 11, sahip olduğu özelliklerle iPad modellerine rakip olarak gösteriliyor.

Amazon Fire Max 11 özellikleri ile iPad’e rakip olacak. Amazon’un Fire tablet serisi, büyük bir servet harcamadan kullanımı kolay modelleri barındırıyor. Bu cihazlar özellikle eğlence, web tarama ve kitap okuma gibi eylemler için oldukça uygundur. Bu serinin en yeni üyesi olan Fire Max 11 ile Amazon, tablet tecrübesini bir üst seviyeye taşıyor. Şimdiye dek üretmiş olduğu en büyük tablet olan Fire Max 11, 11 inçlik geniş bir ekrana sahip. Yüksek çözünürlüklü ekran ve güçlü işlemci ile birlikte gelirken, aynı zamanda ince ve hafif bir tasarım sunuyor.

Fire Max 11 1

Fire Max 11, iPad’e rakip olabilecek bir tablet olarak değerlendiriliyor. Oldukça geniş bir ekranı olan Fire Max 11, Amazon’un “iPad 10.9’dan üç kat daha dayanıklı” olduğunu iddia ettiği ince ve sağlam bir yapıya sahip. Tablet, alüminyumdan ve Amazon’un güçlendirilmiş cam olarak tanımladığı bir malzemeden üretilmiştir. 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci tarafından desteklenen tablet, 4GB RAM ile donatılmıştır ve 64GB veya 128GB dahili depolama seçenekleri sunmaktadır.

Fire Max 11 2

Amazon Fire Max 11 özellikleri ile iPad’e rakip olacak

Amazon, işlemcinin tam adını belirtmemiş olsa da, mevcut ürün gamındaki en üst düzey modelden yüzde 50 daha hızlı olduğunu ifade etti. Tablet, Amazon tabletlerinin en yüksek çözünürlüğüne sahip olan 2000 x 1200 piksel çözünürlüklü 11 inçlik bir ekrana sahip. Ayrıca, fotoğraf çekmek veya video görüşmesi yapmak isterseniz, tabletin ön ve arka tarafında 8MP kameralar bulunuyor. Tek bir şarjla Fire Max 11, 14 saat boyunca kullanım olanağı sağlıyor.

Fire Max 11

Amazon, bu tablette bir parmak izi sensörü yerleştirdi ve manyetik bir klavye ile stilus gibi aksesuarlar ekledi. Fire Max 11, 229.99 dolar başlangıç fiyatıyla ön sipariş için satışa sunuldu. Aksesuarlarla birlikte satın almak isterseniz, bu fiyat 329.99 dolara çıkıyor. Kısa bir süre için Amazon, üç aylık ücretsiz bir Microsoft 365 Personal deneme süresi sunuyor. Tüm bu özelliklerle, Fire Max 11, 500 doların altındaki tabletler arasında en iyilerden biri olma potansiyeli taşıyor. Amazon Fire Max 11 özellikleri ile iPad’e rakip olacak.

Google Contacts yeni özelliği ile göz doldurdu