Galaxy A6 ve A6+ özellikleri sızdırıldı

galaxy a6

Samsung geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9+’ı satışa sunmuştu. Açık konuşmak gerekirse, Güney Koreli teknoloji devi yeni amiral gemisi modellerinde aradığını bulamadı. Keza S8 ile aynı olan tasarım çizgisi, müşteri kitlesini pek heyecanlandırmayınca satış rakamları bazında da beklenen başarı gelmedi. Üst segmentte yaşadığı hayal kırıklığı sonrası, sektördeki liderliğini kaybetmek istemeyen üretici, bir kez daha orta segment modellere yöneldi. Güney Koreli teknoloji devinin önümüzdeki günlerde Galaxy A6 ve Galaxy A6+ ile bu portföydeki ürün yelpazesini bir tık daha genişleteceği belirtiliyor. Peki bu iki yeni model kullanıcılara ne gibi özellikler sunacak? İşte yanıtı.

Galaxy A6 ve A6+ özellikleri ile dikkat çekiyor

Az önce de belirttiğimiz üzere Samsung’un iki yeni modeli de orta segmente hitap ediyor. Bilindiği üzere Samsung, genele olarak 4GB RAM’i üst segment cihazlarında kullanırdı. Fakat sızdırılan bilgilere göre A6+ modeli de 4GB RAM ile gelecek.

Galaxy A6+, gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 625 yonga setinden alacak. 6 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen telefonun kamera bilgileri ise henüz kesinleşmiş değil.

Galaxy A6 ise Samsung’un kendi ürettiği yonga seti Exynos 7870 ile gelecek. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama alanı ise 32GB olacak. 2220 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5.6 inçlik bir ekranla gelecek olan telefonun 6+’ta olduğu gibi Infinity Display teknolojisine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 7, iPhone X’te bile olmayan bir özellik ile gelecek!