2022 MacBook Air, M1 Chip ve yeni tasarım ile geliyor

a2022

Apple, 8 Mart etkinliği sırasında bir sürü yeni ürünü tanıttı. Yeni bir Mac Studio , iPhone SE 2022 ve beşinci nesil iPad Air’i tanıttı. Şimdi yeni bir rapor, yaklaşmakta olan MacBook Air ile ilgili bilgileri paylaştı .

Haber, bilinen Apple analisti Ming-Chi Kuo’dan geldi. Cupertino merkezli dev yeni ürünler piyasaya sürmesine rağmen, şirket hala mevcut gadget serisinin yeni güncellemelerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdi analist, 2022 MacBook Air ‘in yeni bir form faktörü tasarımı ve daha fazla renk seçeneği ile geleceğini belirtiyor. Ayrıca, yeni dizüstü bilgisayar konik bir tasarıma sahip olmayacak, bunun yerine iPhone üreticisi artık onu MacBook Pro benzeri bir tasarımla gönderecek.

Apple yakında maske gereksinimlerini kaldırabilir

Ayrıca, 2022 MacBook Air’in daha ince ve daha hafif olması bekleniyor ve hatta mavi, yeşil, pembe, gümüş, sarı, turuncu ve mor renk seçenekleri bulunan 24 inç iMac’e benzer renk seçenekleriyle piyasaya sürülebilir. Hatta beyaz bir çerçeve ve uyumlu bir kırık beyaz klavye sunduğu bile söyleniyor. Bu, tipik siyah klavyelerinden büyük bir kayma diyebiliriz.

Kuo’ya göre, yaklaşmakta olan MacBook Air, Apple’ın M1 serisi yonga setini çalıştıracak . Analist, MacBook Air’in şirketin üst seviye MacBook Pro modelleri için ayırdığı Mini LED ekranı atlayacağını iddia ediyor. Özellikle, yeni MacBook Air’in seri üretimi bu yılın ikinci çeyreğinde, hatta muhtemelen üçüncü çeyreğinde başlayacak. Bakalım cihaz piyasada nasıl bir etki yapacak.

Google Pixel Watch, cilt hareketleri desteği ile gelebilir