Galaxy A53 5G, Mavi ve Turuncu renklerle görüldü

samsgn

Samsung, Samsung Galaxy A53 5G adlı orta sınıf teklifini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefonun şu ana kadar teknik özelliklerine ve tasarımına dair birçok sızıntı oldu. Ve şimdi, akıllı telefonun tasarımlarını ve renk çeşitlerini sergileyen görseller bir kez daha ortaya çıktı.

Bu yeni görüntüler, bir süre önce çevrimiçi olarak ortaya çıkan önceki görüntülerle tutarlıdır. Galaxy A53 5G yine de Galaxy A52 ile kıyaslandığında oldukça benzer bir tasarıma sahip görünüyor . Mevcut nesil akıllı telefondan göze çarpan tek fark, bu sefer paket panelinden çok daha pürüzsüz görünen bir çıkıntıya sahip olan kamera tarafı.

Galaxy A53 5G

Cihazdaki renkler, A52’nin açık mavi rengine kıyasla belirgin şekilde daha açık olan mavi bir varyantla temiz görünüyor. Akıllı telefonun turuncu çeşidi de açık tonda, bu da geleneksel turuncudan daha fazla Şeftali rengi görünmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy A53 5G özellikleri (söylentiler)

Şimdiye kadar, yaklaşmakta olan Galaxy A53 5G’nin maksimum 120Hz yenileme hızına sahip 6.52 inç FHD+ 120Hz AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Galaxy A53 5G

Cihaz, Exynos 1200 olarak adlandırılan, piyasaya sürülmemiş bir Samsung orta seviye SoC ile donatılmış olarak gelecek. SoC, 2,4 GHz’de saat hızına sahip iki yüksek performanslı çekirdeğe ve maksimum 2,0 GHz saat hızına sahip altı çekirdeğe sahip olacak. CPU, grafikler için Mali G68 GPU tarafından desteklenir. Cihaz, 6GB ve 8GB olmak üzere iki ram çeşidiyle gelecek. Ayrıca, bir microSD kart ile 1 TB’a kadar genişletilebilen en az 128 GB dahili depolamaya sahip olduğu söyleniyor.

Cihazın 25W şarj desteğine sahip 5000mAh pil barındıracağı söyleniyor. Arka dörtlü kamera kurulumu muhtemelen 64MP birincil sensöre, 12MP ultra geniş lense, 5MP makroya ve 5MP derinlik sensörüne sahip olacak.

Galaxy S22 serisi ön siparişlerinde rekor kırıldı!