Galaxy A6+ 2018 işte böyle görünecek!

galaxy a6

Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı orta segmente hitap eden yeni modeli Galaxy A6+ 2018 tekrardan ortaya çıktı. Telefon bu sefer de bir test merkezinde görüntülendi. Böylece A6+’ın tasarım hatları da net bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Amiral gemisi hatlarına sahip, orta segment model; Galaxy A6+

Hali hazırda akıllı telefon pazarının zirvesinde bulunan Samsung, genel olarak satış ağırlığını orta segment modeller üzerine kaydırmış durumda. Malum, Güney Koreli teknoloji devi geniş bir model yelpazesine sahip. Bu model yelpazesinin çok büyük bir bölümünü ise orta segment modeller oluşturmakta. Şimdi ise bu modellere bir yenisi daha ekleniyor. Galaxy A6+.

Bir süredir zaten Galaxy A6+ 2018 ile ilgili çeşitli söylentilere tanıklık ediyoruz. Bu söylentilerin genelinde telefonun Infinity Display teknolojisi ile geleceği dile getirilmişti. Bilindiği üzere Samsung bu teknolojiyi ağırlıklı olarak üst segment modellerinde kullanıyor. Yani Galaxy A6+’ın Infinity Display ile gelmesi, bu modelin fiyat bazında segmentindeki modellerden biraz daha önde olacağı anlamına geliyor.

Qualcomm imzalı Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak olan telefon, sistemini 4GB RAM ile destekleyecek. Sızdırılan yeni görsellerde de telefonun arka tarafında çift ana kamera kurulumuyla geleceği kesinleşmiş oldu. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 04 27 13.05.59

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Galaxy A6+ 2018, Avrupa, Rusya ve Amerika’nın belli bölgelerinde satışa sunulacak. Telefonun sahip olacağı etiket fiyatına ilişkin net bir bilgi ise henüz ortaya çıkmış değil.

Apple, iPhone isminde değişikliğe gidecek