Galaxy A13 5G’nin temel özellikleri belli oldu

Galaxy A13

Geçen aydan bu yana yakın zamanda tanıtılacak olan Samsung Galaxy A13 5G akıllı telefonun özellikleri hakkında bilgi geliyor. Son gelen raporlara göre de cihazın temel özellikleri belli oldu.

Galaxy A13 5G’nin Full HD+ çözünürlük sunan 6.48 inç LCD panele sahip olduğunu ortaya çıkardı . Ayının başlarında ortaya çıkan CAD işlemeleri , su damlası çentikli bir ekrana sahip olduğunu ortaya çıkardı. Görülen o ki Samsung’da bu çentik tasarımından vazgeçmemiş.

Akıllı telefonun ön kamerasında herhangi bir kelime yok. Arka kamera kurulumunda 50 megapiksel birincil kamera, 5 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor.

Galaxy A13 5G

Cihaz, Dimensity 700 5G ile gelecek. Daha önce akıllı telefon bu ayın başlarında D700 çipiyle görülmüştü. 25W hızlı şarj desteği taşıyan 5.000 mAh pile sahiptir. Güvenlik için yana bakan bir parmak izi tarayıcıya sahip.

A13’ün 4 GB, 6 GB ve 8 GB gibi üç RAM çeşidiyle gelmesi muhtemel. 64 GB ve 128 GB gibi depolama seçenekleriyle gelebilir. Telefonun diğer detayları ise henüz belli olmadı.

Daha önce gelen raporlarda Galaxy A13 5G’nin Samsung’un en ucuz 5G’ye hazır telefonu olabileceğini iddia etti. Yeni sızıntı, Galaxy A13 5G’nin 249 dolara mal olabileceğini iddia ediyor. Geçen yılki Galaxy A12’nin yerini alacak. Bunun ile beraber cihazın tüm pazarlarda aynı anda satışta olması bekleniyor. Cihaz ülkemizde de satışa sunulacak, bakalım ülkemizde ne kadarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Redmi Smart Band Pro resmiyet kazanıyor