Redmi Smart Band Pro resmiyet kazanıyor

Xiaomi, önde gelen giyilebilir cihaz üreticilerinden biri ve şirketin halihazırda piyasada çok sayıda ürünü bulunuyor. Şimdi şirket, Redmi Smart Band Pro olarak adlandırılan en yeni giyilebilir cihazını piyasaya sürdü .

Mi Smart Band 6’dan farklı olarak bu yeni Redmi Smart Band Pro giyilebilir ürün, cihaz bir fitness takipçisi olmasına rağmen akıllı saat gibi görünmesini sağlayan bir tasarımla geliyor. 194 x 368 piksel ekran çözünürlüğü ve 264 ppi piksel yoğunluğu ile 1.47 inç Süper AMOLED ekrana sahip.

Cihaz, 50’den fazla saat yüzü desteği ile birlikte gelir. Ürün siyah renkli bir gövdede gelir ve yapı malzemesi için cam elyaf takviyeli ve 2.5D temperli cam ve polikaprolaktam kullanıyor.

12 2

Koşu, bisiklete binme, yüzme ve yoga gibi popüler aktiviteleri içeren 110’dan fazla egzersiz modu da dahil olmak üzere çeşitli özelliklerle birlikte gelir. Şirket, Redmi Smart Band Pro’nun bir antrenmanın ne zaman başladığını algılayabildiğini ve ayrıca kullanıcının harcadığı çabayı ölçebildiğini söylüyor.

Strava ve Apple Health gibi uygulamalar için destek var . Stres seviyelerini ölçebilir ve ayrıca kadın sağlığı ile ilgili özellikler sunar. Fitness takipçisi 7/24 kalp atış hızı monitörünün yanı sıra uyku kalitesi takibini de destekler. Ayrıca, kullanıcı uyurken otomatik olarak gerçekleştirilecek şekilde ayarlanabilen kan oksijen seviyelerinin kontrol edilmesini de destekler.

Cihaz, suya dayanıklılık için 5ATM olarak derecelendirilmiştir ve manyetik şarj cihazı ile tamamen şarj edildikten sonra tipik kullanımda 14 güne veya güç tasarrufu modunda 20 güne kadar dayanabilir.

Şu anda Xiaomi, Redmi Smart Band Pro’nun fiyatlandırma ve bulunabilirlik ayrıntılarını paylaşmadı . Ancak şirketin bu detayları önümüzdeki günlerde veya haftalarda paylaşmasını bekliyoruz. Mi Smart Band 6’nın satın alınamadığı ülkelerde mevcut olma olasılığı var.

Samsung Galaxy S21 FE çıkış tarihi belli oldu