Gal Gadot şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Gal Gadot şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Gal Gadot, üç çocuk annesi olmayı ve onu bu noktaya getiren “büyülü” doğum deneyimine bayıldığını söyledi. Ünlü oyuncu elinde olsa her hafta doğum yaparmış. İşte detaylar.

InStyle’ın Şubat Badass Women sayısının kapağı için verdiği röportajda 36 yaşındaki Red Notice yıldızı Gal Gadot, doğum yapma sevgisini paylaştı. Güzel oyuncu Editör Laura Brown’a “Yapabilseydim haftada bir doğum yapardım” ifadelerini kullandı. “Doğum yapmayı seviyorum. İmkanım olsa haftada bir yapardım. Çok büyülü” diyor. “Adil olmak gerekirse, her zaman epidural alıyorum, bu yüzden çok acı verici değil. Doğum anı gerçekten mucizevi, sıfırdan bir hayat yaratıyorsunuz.”

Gal Gadot şaşırtıcı bir itirafta bulundu

Gadot, doğuma olan sevgisine rağmen, “hamilelik benim için zor” diyor. Wonder Woman aktris, kocası Yaron Varsano ile paylaştığı üç kızı Alma, 10, Maya, 4 ve 8 aylık Daniella’ya karşı koruyucu olmaya da başlıyor.

Ailesi hakkında “Mümkün olduğunca gizli tuttuğumdan emin olduğum tek şey onlar” diyor. “Onların saf, güvende ve korunmuş olmalarını istiyorum. Çok şey paylaşıyorum – insanların ilişki kurabileceği veya onlardan bir şeyler öğrenebileceği deneyimler yaşadım ama aileme gelince, çok koruyucuyum. ” Yaptığı doğumlara rağmen fiziğini koruyan oyuncu tam bir aile kadını. Oynadığı rollerin aksine ailesine dönük olan Gadot elinde olsa sürekli anne olma deneyimini tekrar tekrar yaşamak istiyormuş. Wonder Woman filmiyle ünlenen Gadot son yıllarda önemli başka çalışmalara daha imza attı.

Realme akıllı telefon satışları 2021’de 60 milyon birimi aştı