Samsung Flex S görücüye çıktı

ser

MotorolaOppo ve Huawei gibi markalar geçmişte katlanabilir ritmi denemiş olsalar da, Samsung’un katlanabilir teknolojisi için tahminlerini henüz yakalamış değiller. Samsung, CES 2022’de katlanabilir Samsung Flex S, katlanabilir Flex G, Flex Note ve Flex Slidable gibi birkaç yeni katlanabilir ürününü sergiledi.

Samsung, etkinlikte “S” katlanabilir ve “G” katlanabilir telefonlarını sergiledi. Samsung Flex S katlama, büyük ekran bizi büyük bir tablet olarak açacak ve üç yönlü bir tasarımda katlanıyor. Aşağıdaki videoda görüldüğü gibi, açıldığında S harfinin şeklini alıyor.

Öte yandan, Flex G içe doğru katlanan bir cihaz. Yine üç yönlü olarak katlanır ancak Samsung Flex S’den farklı olarak ekranın gizli kalacağı şekilde katlanabilir. Görünüşe göre S katlama tasarımı büyük ekranlı cihazlar için daha iyi, G kat ise büyük ekranlı cihazlar için daha iyi. 

Samsung Flex Note’a gelince, bu başka bir Galaxy Note telefon cihazı değil. Aksine, Samsung’un katlanabilir dizüstü bilgisayarları ve dizüstü bilgisayarları almasıdır.

Flex Note büyük bir ekrana sahip ve iki yönlü katlanır bir tasarıma sahip. Göründüğü kadar basit, bir dizüstü bilgisayar gibi görünecek, ancak klavye olmadan, ekranın geri kalan kısmını klavye olarak kullanabilirsiniz. Sadece bir klavye değil, bir çizim defteri veya video düzenleme yazılımında bir zaman çizelgesi olarak çalışacak şekilde ince ayar yapılabilir.

Samsung Flex S

Flex Slidable, Oppo’nun X 2021 modeline benzer, harika bir kullanım alanı ve daha fazla ekran alanı sunuyor. Samsung, Flex Slidable’ın ekranının bir düğmeye basarak dışarı çıkabileceğini ve uygulamalara doğrudan ana ekrandan erişmek için bir kenar çubuğu olarak kullanılabileceğini ortaya koyuyor. Bu katlanabilir teknoloji oldukça ilgi çekici gibi görünse de aslında gerçekleşmesi biraz zaman alabilir.

Galaxy S22 Ultra kamera ve ekran özellikleri ortaya çıktı