Fujitsu’ dan Batarya Teknolojisi

FujitsuArrow

Koreli üreticiler kadar etkin olmadıkları bilinse de, Japon telefon üreticileri de akıllı telefonlar konusunda oldukça iddialı çalışmalar yapıyor. Yeni teknoloji Batarya Ömrü.

Diğer akıllı telefonlarda ciddi bir handikap olan pil ömrü, Fujitsu tarafından çözülmüş gibi duruyor. Fujitsu’ nun Arrows A 301F modeli ile bu soruna bir çözüm bulması an meselesi. 5 inç ve 1080p ekran çözünülüğüne sahip olan telefon, Snapdragon 800 işlemci ve  13 MP kameraya sahip. Standart bir telefon özelliklerine sahip olan Arrows A 301F’ nın en önemli özelliği ise batarya ömrü.FujitsuArrow

Tam şarj ile 3 gün boyunca kullanılabilecek olan Arrows A 301F, tüm gün şarjının gitmesi için ise sadece 10 dakikaya ihtiyaç duyuyor. 10 dakika içinde sarj olup, tüm günü geçirebileceğiniz bu telefon, şu anda neredeyse yarım günde şarjı biten telefonlara bakılırsa, hızı ve kullanılışlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Aralık ayında piyasaya sürülmesi beklenen Fujitsu Arrows A 301F’ ün fiyatı henüz bilinmiyor ama batarya sorunu yaşayanlar için önemli bir gelişme olduğu tartışılmaz bir nokta.