Bloodborne’dan Yeni Görüntüler Yayınlandı

Bloodbornedan Yeni Görüntüler Yayınlandı

From Software tarafından geliştirilen ve E3 2014 kapsamında görücüye çıkarılan Bloodborne’dan yeni görüntüler ve detaylar oyunseverlerle paylaşıldı.

Dark Souls ve Demon’s Souls gibi başarılı RPG serilerinin yapımından sorumlu olan From Software stüdyosu tarafından geliştirilen Bloodborne, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında tanıtılmış ve oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Souls oyunlarının yaratıcısı olan Hidetaka Miyazaki tarafından yönetilen ve tür olarak bu oyunlara fazlasıyla yakın duran Bloodborne için meraklı bekleyiş devam ederken, oyundan yeni görüntüler kullanıcılarla paylaşıldı.

Bloodborn

Sony Computer Entertainment Japan ve From Software tarafından yayınlanan bu yeni görüntüler de oyunun geçeceği mekanlar ve baş karakter ön plana çıkarılırken, oyun hakkında merak edilen bazı detaylar da bu görüntülere eşlik etti. Kullanıcıları Dark Souls’da olduğu gibi zorlu bir mücadeleye sokacağı söylenen Bloodborne‘un hem dövüş mekanikleri hem de hikaye konusunda daha gelişmiş olacağı belirtiliyor. Kullanıcıların ateşli silahlara da erişebileceği oyunda Souls serisine göre daha agresif bir dövüş stili kullanılacağı söyleniyor. PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Bloodborne‘un 2015 yılı başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bloodborn (1)

Xbox Patronu Rise of the Tomb Raider Hakkında Konuştu