Friends yıldızının son anları ortaya çıkmaya başladı

Friends yıldızının son anları ortaya çıkmaya başladı

Friends yıldızı sevenlerini geride bıraktı. Dizinin hayranlarını üzen haberler ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Matthew Perry’nin ölümü için 911’e yapılan çağrı, “Friends” yıldızının Cumartesi günü Los Angeles’taki evinde nasıl boğulduğuna dair daha fazla ayrıntı ortaya koyuyor. TMZ’nin elde ettiği 15 saniyelik ses kaydında bir adamın “boğuluyor” kelimesini söylediği duyuluyor.  The Post’un daha önce bildirdiği gibi, ilk müdahale ekipleri kalp krizi bildiren bir çağrı aldıktan sonra adrese koşmuş. TMZ ise son anlarında Friends yıldızı Perry’nin asistanının 911’i aradığını bildirdi.

Friends yıldızının son anları ortaya çıkmaya başladı

Perry, Los Angeles’ın Pacific Palisades semtindeki evinin jakuzisinde akşam 4’ten hemen sonra ölü bulundu. Fotoğraflarda arka bahçesindeki havuzunun ve jakuzisinin yanında büyük beyaz bir çadır görülüyordu. Yetkililer konuyu araştırmaya devam ederken evin her yerine bant koydu. Kolluk kuvvetleri kaynakları TMZ’ye olay yerinde uyuşturucu bulunmadığını ve herhangi bir cinayetten şüphelenmediğini söyledi. Daha sonra evde reçeteli ilaçların bulunduğu bildirildi. Yetkililer olay yerinde Perry’nin havuzunun ve jakuzisinin yanına büyük beyaz bir çadır kurdular.

Perry, onlarca yıl boyunca aşırı alkol ve hap kullanımıyla açıkça mücadele etti ve 2022 tarihli anı kitabı “Arkadaşlar, Aşıklar ve Büyük Korkunç Şey”de bağımlılıklarını samimi bir şekilde anlattı. Yıllar içinde 15 kez rehabilitasyona gitti ve 2018 yılında uyuşturucu kullanımı sonucu kalın bağırsağı patladı. Doktorlar o sırada yaşama şansının yüzde 2 olduğunu söyledi.

Elon Musk, İskoçya başbakanı Humza Yousaf’ı ‘bariz ırkçı’ olarak nitelendirdi