Formula 1 tekrardan Türkiye’de!

BlackBerry MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1

Bir süre önce F1 2021 takviminin dışında bırakılan Türkiye tekrardan takvime dahil edildi. Formula 1 tekrardan Türkiye’de! İşte detaylar.

Geçtiğimiz yıl çok uzun bir süreden sonra Formula 1 tekrardan Türkiye’ye geri dönmüştü. İstanbul Park’ta gerçekleşen yarışın tüm dünyada ilgiyle takip edilmesi, Formula 1‘in Türkiye’de ne kadar özlendiğini de gözler önüne serdi.

F1 2021 takvimi ilk açıklandığında Türkiye takvimde yoktu. Fakat sonradan Kanada yerine Türkiye’nin takvime eklendiği açıklandı. Tam heyecanlanıp hazırlıklara başlamıştık ki bu sefer de koronavirüs vakaları bahane gösterilerek, Türkiye GP takvimden çıkartıldı.

Fakat görünen o ki F1 2021 için henüz herşey bitmiş değil. En azından Intercity Park hesabından atılan tweet bize bunu gösteriyor.

Formula 1 tekrardan Türkiye’de!

Malum artan vakalar yüzünden pek çok ülke Türkiye’ye olan uçuşları durdurunca F1 organizasyonu da iptal edilmişti. Hatta Türkiye’de oynanacak olan Şampiyonlar ligi final maçı bile Portekiz’e verilmişti.

Fakat tam umutlar bitti, derken bugün ilginç bir gelişme yaşandı. Görünen o ki F1 Türkiye’ye geri dönüyor.

Şimdilik takvim hakkında net bir bilgi yok. Yani ülkemizde gerçekleşecek olan GP’nin zamanını bilmiyoruz. Muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içerisinde bu bilgiler de ortaya çıkacaktır. Herhalde bir daha F1’i ülkemizden almazlar. Yine de bekleyip göreceğiz.

GÜNCELLEME:
Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonu Formula 1TM, 2021 yılı takvimi kapsamında Intercity İstanbul Park’a geri dönüyor. 2020 yılı takviminde çok başarılı bir organizasyonla ‘Yılın En Başarılı Yarışı’ unvanını kazanan Intercity İstanbul Park, 1-2-3 Ekim tarihlerinde tekrar bu heyecana ev sahipliği yapacak.

Twitter para kazanmanın yollarını açtıkça açıyor: İyi bir gelir elde edebilirsiniz