For Honor ücretsiz oldu!

For Honor

Ubisoft’un yapımcılığını üstlendiği For Honor, bugün Uplay’de ücretsiz oldu. Ücretsiz For Honor kampanyasından şimdilik sadece PC sahipleri yararlanabiliyor. Ücretsiz oyun fırsatını sakın kaçırmayın!

Ubisoft, geçtiğimiz yılın Şubat ayında aksiyon/hack and slash türündeki For Honor isimli oyununu PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayınlamıştı. Ele aldığı teması ile büyük ilgi uyandıran Honor’ın, multiplayer tabanlı olması ile oyuncuları kasıp kavurması bekleniyordu.

Ancak beklentiler maalesef ki karşılanmadı. Kısa süre içerisinde Honor, elindeki oyunları kaybetti. Ubisoft, güncellemeler ile oyunu yine de tutundurmayı başarmıştı. Bugün E3 kapsamında Ubisoft cephesinden muhteşem bir haber geldi.

For Honor ücretsiz oldu!

Ubisoft, PC‘de oyunları indirmek ve oynamak için geliştirdiği Uplay üzerinde Honor Starter Edition isimli sürümü yayınladı. 18 Haziran tarihine kadar ücretsiz olarak indirimde olacak olan bu sürüm, isminden de anlaşılacağı gibi giriş seviyesi olacak.

Assassin’ Creed Odyssey tanıtıldı! İlk video geldi!

Yani Starter Edition sürümünü bir nevi demo olarak nitelendirebiliriz. Starter Edition’ı beğenirseniz daha sonra cüzi bir miktar ödeyerek oyunun diğer sürümlerine de yükseltebilirsiniz.

For Honor

Oyunu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son olarak oyunun sadece PC’de ücretsiz sürümünün yer aldığını belirtelim.