For Honor kısa süreliğine ücretsiz oldu

for honor

Ubisoft’un geçtiğimiz sene Şubat ayında satışa sunduğu online tabanlı aksiyon oyunu For Honor, kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bileceği üzere, Ubisoft geçtiğimiz sene Şubat ayında online tabanlı aksiyon oyunu For Honor’u satışa sunmuştu. Üçüncü şahıs bakış açısına sahip oyunda, kendimizi samuraylarla dolu bir savaş meydanında onurumuz için mücadele ederken bulmuştuk.

For Honor, PC için ücretsiz oldu!

Ubisoft, ilginç bir kararla For Honor’un PC ve Xbox için ücretsiz olarak indirilebileceğini açıkladı. Elbette oyun tamamen ücretsiz olmuş değil. Fakat PC sahipleri 27 Ağustos’a, Xbox Live Gold aboneleri ise 15 Eylül’e kadar bu oyunu kütüphanelerine ekledikleri takdirde, ForHonor Başlangıç Paketi’ne ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Peki oyunun başlangıç paketi, bizlere ne gibi ekstralar sunuyor? Oyunun Steam sayfasında belirtilenlere göre, başlangıç paketinde 6 oynanabilir karakter bulunuyor. Bu karakterlerin 3’ü oyunun başında açıkken, diğer 3’ünü ise oyun içerisinde kazandığınız çelik puanlarıyla açabiliyorsunuz. Elbette bu paket sayesinde oyundaki hikaye ve online modlara da erişim imkanına sahip olacağınızı belirtelim.

Peki Ubisoft durduk yere neden For Honor’u kısa süreliğine ücretsiz yaptı? Aslında bu sorunun cevabı gayet basit. Muhtemelen online modlarda oyuncuların azalmış olmasından ötürü böyle bir yönteme başvurulmuş olabilir. Malum, sunuculardaki oyuncu sayısını hızlı bir şekilde arttırmanın en kolay yolu, parayla satılan bir oyunu, ücretsiz hale getirmektir. Bu yöntem kalıcı bir çözüm sunmasa da günü kurtarmaya yetecektir.

The Division 2 fiyatları cep yakıyor