Adidas, kadınlara yönelik All Day fitness uygulamasını duyurdu

Adidas All Day fitness uygulaması

Spor malzemeleri ve giysileri üreten dev firma Adidas, kadınlara yönelik All Day fitness uygulamasını duyurdu. Uygulama, iOS ve Android’e geliyor.

Spor giyim ve aksesuarları üreten ünlü firma Adidas, faaliyet gösterdiği alanlara mobil dünyayı da ekliyor. Firma, kadınlara yönelik All Day fitness uygulamasını duyurdu. Kadınlara odaklı geliştirilmiş ve şuan beta aşamasınd olan uygulama, yaz döneminde iOS ve Android için çıkışını yapacak.

Pazarda birçok fitness uygulamasının olduğu ve bazı markaların akıllı telefonlarının işletim sistemi ile birlikte kurulu gelen uygulamaları olduğu biliniyor. O zaman All Day fitness uygulamasını farklı yapan ne? Firma, Amerika’nın spor sağlığı konusunda önde gelen kuruluşlarıyla çalışmış. Bu da uygulamanın tasarlanma ve geliştirme aşamasında konunun uzmanları tarafından verilen tavsiyelerin ışığındaki özelliklerle donatıldığı anlamına geliyor.

Adidas’a göre uygulama 4 farklı alana odaklanarak sizi zinde tutacak. Bu alanları hareket, beslenme, kafa yapısı ve dinlenme olarak belirleyen firma, bizce en doğru alanları hedef almış. Zaten bir spor salonuna gidip spor yapmak istediğinizde işini bilen spor eğitmenlerinin size vereceği tavsiyeler de bu alanda olacaktır. Uygulama, saydığımız alanlardaki bilgileri toplayarak Discoveries adlı özelliğiyle kullanıcıya tavsiye ve ipuçları sunacak.

Adidas Dijital Sporlar Genel Müdürü Stacey Burr’a göre All Day uygulaması, her gün daha iyi olmak isteyen ve kendini geliştirmeyi isteyen kadın sporculara yönelik olacak. Burr ayrıca “Zengin bilimsel bir bakış açısıyla güçlendirilmiş uygulama, kullanıcılarını eğlendirirken fit yaşama ulaşmayı kolaylaştırıyor.” şeklinde görüş bildirdi.

Tekrar hatırlatalım. Kadınlara yönelik All Day fitness uygulaması, yaz döneminde iOS ve Android için çıkacak.

Bu arada eğer Samsung’un son amiral gemisi Galaxy S8‘in tanıtımını canlı izlemek istiyorsanız bu linke tıklayın.

NASA multimedya arşivini kullanıma sundu