iPhone 5S’e Spor Yaptıran Aksesuar!

Muvit Kol Bandi 02

Spor yaparken de yanımızdan ayırmak istemediğimiz telefonlar çoğu zaman hareketlerimize de engel oluyor. elmasepeti.com’un satışa sunduğu Muvit iPhone 5/5S Kol Bandı, bu soruna çözüm sunuyor ve spor yaparken telefonunuzu elde veya cepte taşımaktan sizi kurtarıyor.

Spor artık modern insanın hayatında önemli bir yere sahip. Spor yaparken müzik dinlemek de işin en keyifli yanlarından biri ancak bu esnada yanınızda olan akıllı telefonlar eşofmanınızın cebinde ağırlık yapıyor ve hareket kabiliyetinizi kısıtlıyor. Bu duruma karşı çözüm olarak telefonu elinize aldığınızda ise cihazın terden ıslanmasına neden oluyor.

Muvit_Kol_Bandi_01

elmasepeti.com’da satışa sunulan Muvit iPhone 5/5S Kol Bandı, sporseverlere bu noktada iyi bir çözüm sunuyor. Muvit iPhone 5/5S Kol Bandı sayesinde, koşu yaparken akıllı telefonunuz kolunuza sabitleniyor ve egzersiz esnasında sizi rahatsız etmediği gibi hareket kabiliyetinizi de kısıtlamıyor. Kulaklıkla da kullanılabilen ve cırt cırtlı bağlantısı sayesinde kolayca takılan, yıkanabilir neopren malzemeden üretilmiş Muvit iPhone 5/5S Kol Bandı, darbeye dayanıklı özelliği sayesinde düşme ve çarpmalara karşı telefonunuzu koruyarak, zarar görmesini engelliyor.

Özel yüzeyi sayesinde karanlık ortamlarda dahi görülebilen kol bandına, beyaz ve koru gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle 42,30 TL + KDV ile satılıyor.

Starcraft Ghost Hala Gündemde