Final Fantasy XVI, PC’ye geliyor

Final Fantasy XVI

Yılın dikkat çekici oyunlarından Final Fantasy XVI, PC’ye geliyor. Oyunun PC versiyonunu resmen duyuran Square Enix, iki de DLC geleceğini duyurdu.

Tüm zamanların en sevilen oyun serilerinden olan Final Fantasy serisine bu yıl yeni bir oyun daha eklendi. Square Enix tarafından geliştirilen Final Fantasy XVI, haziran ayında oyunseverlerle buluştu. İlgiyle karşılanan yeni Final Fantasy oyunu çıktığı ilk dönemde PlayStation 5’e özel olarak satıldı. Ancak son dönemde sık sık gördüğümüz gibi yeni Final Fantasy oyunu da PlayStation’e özel olarak çıktıktan sonra PC’ye de geliyor. Uzun süredir gündemde olan bu ihtimal, sonunda Square Enix tarafından da doğrulandı.

Final Fantasy XVI’nın yapımcılarından olan Naoki Yoshida, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak sevilen oyunun PC’ye de geleceğini duyurdu. Oyunun PC’ye ne zaman geleceği hakkında bir detay paylaşılmamış olsa da oyunun PC versiyonu üzerinde çalışmalara başlandığı duyuruldu.

Final Fantasy XVI

Öte yandan Yoshida, Square Enix’in oyunu genişletmeyi de düşündüğünü söyledi. Oyuncuların Valisthea’yı ve bu dünyayı mesken tutan karakterleri ne kadar sevdiğini gördüklerini söyleyen Yoshida, bu yüzden bu dünyayı genişletecek iki yeni DLC üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı. Paralı olacak bu ek paketlerin ne zaman çıkacağı da şimdilik açıklanmadı. Ancak Yoshida yıl bitmeden bu konuda bir açıklama yapacaklarını söyledi.

Pixel 8 Pro bir kez daha görüldü