Final Fantasy The Rising Tide 18 Nisan’da gelecek

Final Fantasy The Rising Tide 18 Nisan'da gelecek

Final Fantasy 7 Rebirth yalnızca birkaç hafta önce yayınlandı, ancak serinin hayranlarının yeni oyunu oynamak için uzun süre beklemesine gerek kalmayacak. İşte tüm detaylar.

Final Fantasy XVI’nın ikinci ücretli genişletmesi olan The Rising Tide, 18 Nisan’da çıkacak. Çıkış tarihi PAX East panelinde açıklandı ve The Rising Tide’ın 20 dolara mal olacağı da belirtildi. Bununla birlikte, daha önceki ücretli DLC Echoes of the Fallen’ı henüz almadıysanız, indirimli genişletme kartıyla her ikisini de 25 $ karşılığında satın alabilirsiniz. Oyunda sevilen karakterlerin gizli ülkesine seyahatini görecek. Uzun süredir kayıp olan Leviathan’ı ararken “unutulmuş bir halkın trajik tarihinin ortaya çıkmasına şahit olacaksınız”.

Final Fantasy The Rising Tide 18 Nisan'da gelecek

Başlık ve açıklamanın da belirttiği gibi, oyun bir dizi su bazlı saldırıyı içerecek. PlayStation Blogu ayrıca hayranların şaşıracağı bir sürü sürprizin de yolda olduğunu belirtiyor. The Rising Tide’ı ve ana oyunu geçenler, Kairos Gate adlı yeni bir oyun sonu moduna erişim kazanacak. Birbiri ardına gelen düşman dalgalarını alt ederek, artan zorluk derecesine sahip 20 seviyede savaşacaksınız. Bu mod aracılığıyla yeni malzemeler ve silahlar kazanabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak Square Enix, 18 Nisan’da Final Fantasy XVI için ücretsiz bir güncelleme yayınlayacak. Beceri Seti özelliği, beş adede kadar Beceri ve Yetenek ekipmanı kaydetmenize olanak sağlayacak. Hayranlar şimdiden merakla oyunu bekliyor.

TEAMFIGHT TACTICS’İN YENİ SETİ EBRULİ MASALLAR’DA SANATSAL BİR MACERA SİZİ BEKLİYOR