Final Fantasy IX PC’den Önce Mobile Geldi

Final Fantasy IX

2016’nın ilk aylarında PC’ye gelmesi beklenen Final Fantasy IX, PC’den önce mobil platformlara geldi. Oyunu Android ve iOS sahipleri oynayabilecek.

Final Fantasy serisinin hayranları, şu sıralar Final Fantasy IX‘un gelişmiş versiyonunun PC’ye yayınlanmasını bekliyordu. Çünkü oyunu geliştiren Square Enix şirketi, geçtiğimiz yıl bir açıklama yayınlamış ve oyunun PC versiyonunun 2016’nın başlarında çıkacağını duyurmuştu. Ancak daha oyunun PC versiyonu gelmeden, Android ve iOS için hazırlanan mobil versiyonu yayınlandı.

Final-Fantasy-IX

Sürpriz bir şekilde Google Play Store ve App Store’da satışa sunulan Final Fantasy IX, Android ve iOS kullanıcılarını sevindirdi. Ancak oyunun pek de ucuza gelmediğini söylemek gerek. Yeni Final Fantasy oyununun mobil platformlardaki fiyatı 16$. iOS kullanıcıları bu tür fiyatlara alışık olsa da, Android kullanıcıları için bu rakam alışılmışın üstünde. Ancak Square Enix oyunun ilk çıkışı için oyuncuları sevindirecek bir indirime gitti. Oyun, 21 Şubat’a kadar yüzde 20 indirimle satılacak. Bu tarihten sonra da hem Android hem de iOS versiyonu tam fiyattan satılacak.

Blizzard 25. Yaşını Kutluyor