Football Manager 2023, Prime Gaming’de ücretsiz oldu

Football Manager 2023

Amazon Prime Gaming’den FM 23 sürprizi: Prime Gaming üyeleri, normalde 700 TL’ye satılan Football Manager 2023’e ücretsiz sahip oluyor.

Oyunseverlerin, özellikle futbol meraklılarının hemen hemen her yıl en çok oynadığı oyunlardan olan Football Manager, nam-ı diğer FM, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sürümüyle oyunseverlerin karşısına çıktı. Sports Interactive tarafından geliştirilip SEGA tarafından yayınlanan oyun, 8 Kasım 2022’de oyunseverlerle buluştu. Bu yılın başında da PS5’e geldi.

Oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan Football Manager 2023, serinin önceki oyunlarını da gölgede bırakarak bugüne kadar en çok oynanan FM oyunu oldu. Normalde FM oyunları her yıl 2 milyon kişi tarafından oynanıyor. Football Manager 2023 ise beş milyon oyuncuya ulaştı. Üstelik oyun bunu 699 TL’lik fiyatına rağmen başardı.

football manager 2

699 TL’lik fiyat etiketi Football Manager oynamak isteyen bazı oyunseverlerin önünde engel olsa da Amazon bu hafta bu engeli kaldırmak için önemli bir adım attı. Amazon’un oyun servisi olan ve tüm Amazon Prime üyelerine ücretsiz olarak sunulan Amazon Prime Gaming, 699 TL’lik Football Manager 2023’ü tüm abonelerine ücretsiz olarak veriyor. Amazon Prime üyeleri, en yeni Football Manager oyununu önümüzdeki 33 gün içinde Prime Gaming hesaplarına girerek kütüphanelerine ekleyebilecekler.

Prime Gaming üzerinden alınan oyun daha sonra oyuncuların Epic Games hesabına ekleniyor ve bundan sonra Epic Games’te kalıcı olarak onların oluyor. Tabii bunun için Amazon Prime hesabını Epic Games hesabına bağlamak gerekiyor ama bunun son derece kolay bir işlem olduğunu söyleyebiliriz.

Pixel 8 Pro bir kez daha görüldü