Final Fantasy hayranları için bu haberler altın değerinde!

Final Fantasy VII Remake 3

Rol yapma oyunları denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Final Fantasy, yeni oyunuyla hayranlarını bir kez daha mest etmenin peşinde.

Final Fantasy hayranları için bu haberler altın değerinde! Son birkaç hafta içinde Square Enix, Final Fantasy VII Rebirth üzerine daha fazla bilginin yolda olduğunu ima etmişti. Geçtiğimiz gün, büyük Final Fantasy VII Remake projesinin ikinci bölümüne dair daha fazla bilgi anlamına geliyordu. Bugün, 2023 Summer Game Fest‘in açılış gösterisinde bu beklenti sona erdi. En önemli haberle başlıyoruz: Square Enix, Rebirth’in 2024’ün başlarında, bir yıldan biraz daha az bir süre içinde piyasaya sürülmesini doğruladı.

Final Fantasy VII Remake'in ikinci bölümünün adı açıklandı

Bu çıkış tarihi makul görünüyor çünkü Summer Game Fest’te gösterilen oyun fragmanı oldukça kaliteliydi. Daha önce belirtildiği üzere, Final Fantasy VII Rebirth tam anlamıyla bir açık dünya oyunu olmasa da, büyük, dolu ve keşfedilmeyi bekleyen ortamlar sunuyor gibi duruyor. Yeni manzaraların yanı sıra, fragman, Sephiroth’un planlarına ve FF7 zaman çizelgesindeki olası değişikliklere işaret ediyor. Dövüş sahnelerine, çeşitli patron savaşlarına ve daha pek çok şeye de göz attığımızı belirtmeliyiz.

Final Fantasy XVI oyun fragmanı yayınlandı!

Final Fantasy hayranları için bu haberler altın değerinde!

Final Fantasy VII Rebirth, her zamanki gibi bir Final Fantasy parçası gibi görünüyor! Final Fantasy VII Rebirth‘i takip etmiyor musunuz? Hikayenin orijinal materyalden daha fazla sapacağı olası olsa da, Final Fantasy VII Remake‘i oynamanız, onun keyfini çıkarmanız için bir gereklilik değil. İşte, yapımcı Yoshinori Kitase’nin yeni fragman hakkında söyledikleri…

Final Fantasy VII Remake 3

“Dünya çapındaki oyunculara gelecek yılın başında, bu heyecan verici hikayenin bir sonraki bölümünü, FINAL FANTASY VII REBIRTH‘ü sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Partimiz yeni bir maceraya atılacak, bu yüzden oyuncuların önceki başlık veya orijinal FINAL FANTASY VII ile herhangi bir aşinalık olmasına gerek yok. Geniş ve keşfedilebilir dünyasıyla birlikte geliştirilen hızlı dövüşler, yeni maceracılara en heyecan verici oyun deneyimini sunacak.” Final Fantasy hayranları için bu haberler altın değerinde!

Meta, Reels’ları Quest ile test etmeye başladı