Final Fantasy genişletmesi 2 Temmuz’da geliyor

Final Fantasy genişletmesi 2 Temmuz'da geliyor

Final Fantasy sevenleri mutlu edecek bir haberimiz var. Oyunun genişletmesi geliyor. İşte tüm detaylar.

Final Fantasy hayranları ve genel olarak fantastik RPG hayranları için iyi haber geldi. Pek çok kişi hala Baldur’s Gate 3 ve  7 Rebirth oynuyor ancak Dragon’s Dogma 2 kısa süre önce çıktı ve Elden Ring genişletmesi Shadow of the Erdtree Haziran’da geliyor. İkinci Final Fantasy XVI DLC’si The Rising Tide, 18 Nisan’da yayınlanacak. Tüm bunlara ek olarak Square Enix, Final Fantasy XIV Online’ın beşinci genişleme paketi Dawntrail’in 2 Temmuz’da geleceğini açıkladı.

Dawntrail, son büyük genişleme Endwalker’dan sadece 19 ay sonra geliyor. Yeni bir hikayeye göz atabilecek, iki yeni sınıfı veya işi deneyebilecek ve daha fazla zindanla mücadele edebileceksiniz. Square Enix ayrıca seviye sınırını 100’e çıkarıyor ve incelenecek başka eklemeler de var.

Final Fantasy genişletmesi 2 Temmuz'da geliyor

40 dolarlık genişletme için ön siparişler Salı günü açıldı. Ürünü önceden satın alanlar Dawntrail’i birkaç gün önceden, muhtemelen 28 Haziran’dan itibaren satın alabilecekler. Dijital ve fiziksel koleksiyoncu sürümleri de mevcut olacak. Tüm sürümler önceki genişletmeler olan Shadowbringers ve Endwalker’a erişim içerecek. Bu arada, Final Fantasy XVI ile çapraz görev serisi 2 Nisan’dan 8 Mayıs’a kadar devam edecek. The Path Infernal’daki görevleri tamamlayanlar, oyunun XVI versiyonu temalı birçok oyun içi ödül alacak. Oyun severler için heyecanlı bir süreç olacak denebilir.

Google, yapay zeka destekli arama sonuçlarını göstermeye başlayacak