Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S’de ücretsiz denenebilecek!

Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S'de ücretsiz denenebilecek!

Cyberpunk 2077 sevenler için kaçmayacak bir fırsat gündemde. İşte tüm detaylar.

CD Projekt Red, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S oyuncularına hafta sonu boyunca Cyberpunk 2077’yi ücretsiz olarak deneme şansı sunuyor. 28 Mart ile 1 Nisan arasında hiçbir ekstra ücret ödemeden RPG’yi beş saate kadar oynayabileceksiniz. PlayStation Plus Premium üyelerinin ayrıca beş saatlik deneme süresine erişimi olacak. CDPR ayrıca herhangi bir aboneliğe gerek olmadığını da belirtiyor.

Cyberpunk 2077, PS5 ve Xbox Series X/S'de ücretsiz denenebilecek!

Verimli bir oyuncuysanız, soygun görevini tamamlamanız için beş saatlik oyun süresi yeterli olabilir. Hikayenin gerçekten başladığı yer burası ve belki de sizi oynamaya devam etmek için oyunun tamamını satın almaya ikna edebilir. Cyberpunk 2077, 2020’de ilk çıktığında pek tutmamıştı. Oyun bugünlerde çok daha iyi durumda. Son dönemlerde güncellemeler ile de oldukça gelişen oyun en son Phantom Liberty genişletmesini veya bazı önemli sistemleri yenileyen 2.0 güncellemesini aldı. Netflix yapımı ile de gündeme gelen oyun fazlasıyla hayrana sahip denebilir. Oyunu nerdeyse bilmeyen yok ancak popülerliği henüz şirketin istediği seviyeye gelmiş değil.

Bu nedenle ücretsiz oynama imkanı sunan şirket oyun severlerin daha fazlasını deneyimleme şansına erişmelerine fırsat tanıyor. Siz de oyunu merak ediyor ancak satın almadan önce denemek istiyorsanız bu şekilde denemek iyi bir seçenek olabilir diyebiliriz. Böylece oyun satın almak isteyip istemeyeceğiniz hakkında da fikir edinebilirsiniz.

Google, yapay zeka destekli arama sonuçlarını göstermeye başlayacak