Fenerbahçe’nin yeni forma sponsoru belli oldu

fenerbahçe beşiktaş canlı 2

Fenerbahçe’nin bayan basketbol takımı için yeni sponsoru Getir oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Fenerbahçe’nin yeni forma sponsoru belli oldu. Türkiye’de ve dünyada hızla büyüyen çevrimiçi alışveriş uygulaması Getir’in Fenerbahçe Spor Kulübü ile yaptığı Kadın Basketbol Takımı forma şort sponsorluk anlaşması, Ülker Stadyumu’nda yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Bir yıl sürecek olan anlaşma Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş ve Getir Yönetim Kurulu başkanı ve Kurucu Ortağı Tuncay Tütek katıldı.

Fenerbahçe’nin yeni forma sponsoru belli oldu

İlk olarak söz alan Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Türkiye’deki orman yangınları ve sel felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlara Allah’tan rahmet diledi ve felaketlerden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

‘’ Kulübümüz zaman sponsoru olarak 1,5 sene önce Getir ile sponsorluğa başladı. Getir ile bu sezon Kadın Basketbol Takımımızın şort sponsorluğuna imza atıyoruz. Kadın takımımız geçen seneyi namağlup tamamladı. Bu sene de tekrardan namağlup olmak ve Avrupa kupasını ülkemize getirmek istiyoruz. Bu iş birliğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

‘’İş birliğimizi çok anlamlı ve özel buluyorum.’’

Kızılhan’ın ardından söz alan yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Danabaş, memnuniyetini şöyle ifade etti:

“Bu iş birliği gün geçtikçe genişliyor. Bizim için çok kıymetli bir iş birliği. Yaklaşık 1,5 sezondur devam eden zaman sponsorluğu iş birliğinin yanına, kadın basketbolumuzun şort sponsorluğunu da ekledik. Yarıştığı her kulvarda rekorları elinde bulunduran kadın basketbol takımımız, 2020-2021 sezonunda da tarihinde ikinci kez namağlup şampiyonluğa ulaştı. Avrupa’da da yüzümüzü güldüren sonuçlar elde etti. Fenerbahçe kadın basketbolda öncü ve örnek olmuştur. İş birliğimizi çok anlamlı ve özel buluyorum’’ diyen Kızılhan sözlerine şöyle devam etti:

‘’Kadın Basketbol Takımımız, bu sezon da yarıştığı her kulvarda şampiyonluğu hedeflemektir. Fenerbahçe’nin hedefi, her kulvarda şampiyonluktur, başka bir şey düşünülemez. Bu sezon EuroLeague’de şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu süreçte Getir’in bize olan desteği çok önemli. Umarım bu iş birliği, her iki markaya da uğur getirir. Yolumuz açık, şansımız bol olsun.’’

Sosyal medyada yalan habere hapis cezası!