Avea&Fenercell İşbirliği 5 Yıl Daha Uzatıldı

fenercell

Avea’nın hizmet kalitesi ve Fenerbahçeliler’in ilgisi birleşince, Avea&Fenercell işbirliği daha da güçlenerek yoluna devam etme kararı aldı.

2002 yılından beri spora verdiği desteğin yanı sıra spor kulüplerine ek gelir modeli yaratmak üzere 2009’da uygulamaya koyduğu taraftar hatları ile bugüne kadar Türk sporuna 135,4 milyon dolarlık yatırım yapan Avea ve Fenerbahçe Spor Kulübü şirketlerinden Fenercell, bugün gerçekleştirdikleri basın toplantısıyla Fenercell taraftar hattı işbirliğinin süresinin 5 yıl daha uzatıldığını açıkladı. İmzalanan anlaşmayla, dayandıgı gelir paylaşımı modeli ile halen dünyada bir ilki teşkil eden Fenercell’de ‘ikinci 5 yıllık dönem’ başlamış oldu.

Avea CEO’su Erkan Akdemir ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkanı Turhan Şahin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Avea ve Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri, Fenerbahçe’nin ünlü futbolcuları Hasan Ali ve Kadlec’in yanı sıra FB’li voleybolcu Dicle Nur Babat da katıldı. Fenercell taraftarının da davet edildiği toplantıda 5 yıldır Fenercelli olan kullanıcılara imzalı formaları, FB’li oyuncular tarafından hediye edildi.

Erkan Akdemir: “İkinci 5 yılda Fenercell abone sayısını ikiye katlamayı hedefliyoruz”

Toplantıda, 5 yıllık Fenercell işbirliğini değerlendiren Erkan Akdemir; “2002’den beri Türk sporuna sağladığımız kesintisiz desteği, 2009’da yeni bir platforma taşıdık. Türkiye’nin en geniş taraftar kitlesinden birine sahip olan Fenerbahçe Spor Kulübü işbirliğiyle aynı yıl Fenercell taraftar hattı uygulamasını hayata geçirdik. O günden bu yana da Fenercell’lilere; onlara özel olarak sunduğumuz kesintisiz ve birbirinden cazip iletişim olanaklarıyla prestijli ve özel bir kulübün ayrıcalıklı üyesi olma keyfini yaşattık. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, taraftarına ulaşma ve aradaki bağı güçlendirme hedefine de ciddi anlamda katkı sağladık. Bu işbirliği sonucu doğan Fenercell ile hem taraftar, hem kulüp hem de Avea kazandı. Bu noktada Fenercell hatlarının gördüğü yoğun ilgiden çok memnunuz. Avea&Fenercell işbirliğinde ikinci 5 yılda yeni hedef abone sayısını 2’ye katlamak” diye konuştu.

fenercell

Avea&Fenercell işbirliğiyle beklentilerin de üzerinde bir başarı yakaladıklarını ifade eden Erkan Akdemir; söz konusu işbirliği kapsamında ilk günden bu yana farklı alanlarda sundukları birbirinden özel ve çeşitli avantajlarla Fenercell’li olmayı, gerçek bir ayrıcalığa dönüştürdüklerinin altını çizdi ve “Bugüne kadar Fenercell’lilere bu ailenin bir parçası olmayı ayrıcalıklı ve özel kılarak hissettirmek adına aralıksız çalıştık. Her zaman, Fenercell müşterilerinin bu camiaya bağlılığını artırmayı amaçlayan ayrıcalıklarla karşılarına çıktık. Fenercell ile ilk 5 yılda beklentilerin de üzerinde bir başarı yakaladık” dedi.

Yeni işbirliğiyle daha fazla Avea & Fenercell mağazası

Fenercell taraftar hatlarıyla yakaladıkları başarının, Avea’yı 4 yıl içinde Fenerbahçe Spor Kulübü’yle çapraz satış konusunda yeni işbirliğine de yönelttiğini ifade eden Erkan Akdemir; “İlkini geçtiğimiz yıl İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığımız Avea&Fenercell Mağazası ile Fenerbahçe taraftarlarına, takımlarına ait tüm lisanslı ürünlerin yanı sıra ihtiyaçlarına yönelik çok avantajlı tarifeleri ve GSM ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri de bulabilecekleri bir platform yarattık. Mağazamız 1 yıl gibi kısa bir süre içinde önemli bir başarı yakaladı. Kısa vadede, Fenerbahçelilerin yoğun olarak bulunduğu bir lokasyona, bir Avea&Fenercell mağazası daha kazandırmayı planlıyoruz. İstanbul dışında diğer kentlerden de talebin olduğunu biliyoruz ve bu yöndeki ön çalışmalarımız da devam ediyor. Bundan hareketle, ticari potansiyeli olan diğer illerde de mağaza açmak istiyoruz” diye konuştu.