Galaxy Z Flip 3 Türkiye fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Samsung tarafından tanıtılacak olan Galaxy Z Flip 3’ün fiyatları sızdırıldı. Böylece Galaxy Z Flip 3 Türkiye fiyatı da belli oldu.

Samsung’un dikine katlanabilen modeli Galaxy Z Flip 3‘ün Türkiye fiyatı belli oldu. Aslında resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat telefonun Avrupa fiyatı sızdırılınca Türkiye fiyatı da az çok ortaya çıkmış oldu.

Z Flip 3’ün sızdırılan Avrupa fiyatını direkt olarak TL’ye çevirdiğimiz zaman karşımıza yaklaşık olarak 13 – 14 bin TL gibi bir fiyat çıkıyor. Buna vergileri vs. eklediğimizde Samsung’un Flip 3 için 18 bin TL civarında bir etiket çıkarmasını bekleyebiliriz.

Ufak bir hatırlatmada bulunalım. Z Flip 2 geçtiğimiz yıl 15 bin TL‘den satışa sunulmuş ve ardından fiyatı 8 bin TL seviyelerine kadar düşmüştü. Dolayısıyla Flip 3 için de benzeri bir durum yaşanabilir.

Galaxy Z Flip 3 Türkiye fiyatı belli oldu

Katlanabilir ekranlı telefon pazarının lider isimlerinden birisi de Samsung diyebiliriz. Hatta mevcut parametrelerde bu pazarın yüzde 70’ine Samsung hükmediyor. Çünkü hali hazırda katlanabilir ekranlı telefon üreten firmaların sayısı çok az. Fakat 2022 yılına girmemizle birlikte bu sayının önemli oranda artacağını biliyoruz.

Hali hazırda Xiaomi, Oppo, Vivo ve TCL gibi isimlerin bu alanda çalışmaları bulunuyor. Peki bu markaların pazara girmesi, Samsung’un Z serisindeki modellerinin fiyatını nasıl etkileyecek? Elbette bunu zaman gösterecek.

Fakat şunu şimdiden söyleyebiliriz. Galaxy Z serisi şimdilik pek çok kişinin ulaşabileceği modeller içermiyor. Çünkü fiyatlar beklenenin çok üzerinde.

Pornhub açıkladı konulu pornolar izlenmiyor