Fenerbahçe attığı tweet ile sosyal medyayı salladı

fenerbahçe beşiktaş canlı 2

Türk futbolunun en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe attığı tweet ile sosyal medyayı salladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye, yayınlanan kararname ile İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmişti. Bu karar sosyal medyada büyük yankı buldu. 7’den 70’e büyük bir çoğunluk Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesini eleştirdi.

İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili bir duyuru da Türkiye futbolunun gözde kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’den geldi.

Fenerbahçe’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden aşağıdaki paylaşım yapıldı.

Fenerbahçe attığı tweet ile sosyal medyayı salladı

Görüldüğü üzere Fenerbahçeli yöneticiler de İstanbul Sözleşmesi’nden geri adım atılmasını eleştiriyorlar.

Öte yandan Fenarbahçe’nin haricinde başka bir kulüp konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla Fenarbahçe’yi bu adımından ötürü tebrik etmek gerekiyor.

Zaten Fenarbahçe’nin tweeti sosyal medyada da çok büyük yankı buldu. Pek çok taraftar Fenarbahçe’yle gurur duyduğunu ifade ederken, rakip taraftarlar da Fenerbahçe’yi alkışladı.

Elbette İstanbul Sözleşmesi siyasi bir karar olduğu için diğer kulüpler çekimser kalmak istemiş olabilirler. Fakat bazı konularda görüş bildirmenin zararlı bir yanı olmadığını da unutmamak gerekiyor.

Bakalım Fenerbahçe’nin ardından başka futbol kulüpleri de İstanbul Sözleşmesi’nden geri adım atılmasıyla ilgili söylemlerde bulunacaklar mı? Bunu bekleyip göreceğiz.

Türkiye’de üretilen Oppo A15s fiyatıyla dikkat çekiyor