Far Cry 5, 5 dakikada bitiyor!

Ekran Resmi 2018 03 27 09.59.41

Oyun severlerin bir süredir merakla bekledikleri Far Cry 5 nihayet bugün itibari ile raflardaki yerini aldı. Ubisoft, Far Cry serisinin yeni oyununu geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Ufak bir ertelemenin ardından nihayet satışa sunulan yapım, PC, PS4 ve Xbox One için yayınlandı. Peki Far Cry 5’in toplam oynanış süresi ne kadar? İşte bu sorunun yanıtı.

Far Cry 5 için 5 dakikanızı ayırmanız yeterli

Normal şartlar altında Far Cry 5’i tam anlamıyla bitirmek yaklaşık olarak 30 saatinizi alıyor. Elbette bu süre içerisinde görevi başaramayıp, sil baştan yeniden denediğinizde yaşadığınız zaman kayıpları yer almıyor. Yani zorluk seviyesini biraz daha üst seviyelerde tutarsanız, muhtemelen oynanış süresini de biraz daha uzatmış olacaksınız.

Fakat benim bir oyun için ayıracak 30 saatim yok diyorsanız da üzülmeyin. Keza Far Cry 5’i bitirmek için sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterli olacak. Eurogamer tarafından keşfedilen bir easter egg sayesinde oyunu hemen başında bitirerek “Credits” ekranının gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Oyunu bu şekilde bitirmek için yapmanız gereken tek şey ise hiç birşey yapmamak. Oyunun hemen başında üstünüz sizden oyun boyunca peşine düşeceğimiz Joseph Seed’i tutuklamanızı istiyor. Eğer adamı tutuklarsanız, ortalık cehenneme dönüyor ve siz de kendinizi bu cehennemin ortasında buluyorsunuz.

Fakat Seed’i tutuklamayıp bir süre hiç birşey yapmadan beklerseniz, adamı orada bırakıp, hiç birşey olmamış gibi mekanı terk ediyorsunuz. Böylece kendinizi Seed’in başınıza açacağı dertlerden muaf kılmış ve oyunu da bitirmiş oluyorsunuz. Eurogamer’ın konu ile ilgili olarak yayınladığı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu hafta çıkacak oyunlar